Werkboek ADD-groep Bekijk groter

Werkboek ADD-groep

9789088503955

Verkrijgbaar

Vrolijk uitgevoerd werkboek bij de training ADD-psycho-educatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Meer details

10,50 € incl. btw

Datasheet

Uitgeverij SWP
Jaar van uitgave 2013, 1ste druk
Bindwijze paperback
Aantal pagina's 64p.

Meer informatie

Dit werkboek hoort bij de training ADD-psycho-educatie voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Door te werken aan de opdrachten uit dit vrolijk uitgevoerde werkboek krijgen kinderen meer kennis over hun eigen ADD, kunnen zij hun ervaringen delen met andere kinderen en oefenen ze met positief denken. Bij de training hoort het verhalende kinderboek ADDaisy voor meisjes en ADDavid voor jongens. Deelnemers aan de groep horen dit boek aan te schaffen en mee te nemen naar elke bijeenkomst.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van elke 1,5 uur voor maximaal 7 kinderen, van 8 tot 12 jaar en wordt gegeven door twee trainers.
Zie ook Therapeutenhandleiding ADD

Auteurs

Tirtsa Ehrlich

Tirtsa Ehrlich is als gezondheidszorgpsycholoog werkzaam binnen de kinder- en jeugd-ggz. De afgelopen jaren is zij onder andere werkzaam geweest op een ADHD-polikliniek. Momenteel is zij werkzaam bij de Jeugdriagg Noord Holland Zuid.


Jacqueline Hilbers

Jacqueline Hilbers is als creatief therapeut drama werkzaam binnen de kinder- en jeugd GGZ. Zij heeft veel ervaring opgedaan in het geven van groepen aan kinderen met uiteindlopende problematieken. Momenteel is zij werkzaam bij Lucertis. Ook heeft Jacqueline sinds oktober 2012 haar eigen praktijk Durf & Doe