schilderen-tekenen-grafiek Er zijn 43 producten

per pagina
Toont 31 - 35 van de 43 items
 • van Druten, Hoogenboom , Kapelle, van der Mullen, Reynaerts

  Landschappen en stadsgezichten die onovertroffen zijn in de Nederlandse 19de-eeuwse schilderkunst. Op een kruispunt tussen romantiek en realisme.

  29,90 €
 • Castano

  De mooiste schilderijen en tekeningen uit de verzameling van het Musée dArt moderne in Troyes, een van de fraaiste particuliere kunstverzamelingen in Frankrijk, afkomstig van het echtpaar Pierre en Denise Lévy.

  19,95 €
 • Paradijs in de bergen
  Roodenburg-Schadd , van Os

  De focus van dit boek ligt op de ruim twintig jaar die Kirchner, een van de oprichters van de Duitse, expressionistische kunstenaarsbeweging Die Brücke, in Zwitserland werkte. Een ode aan de schoonheid van de Zwitserse Alpen en hun bewoners.

  29,90 €
 • 100 duingedichten en 100 duingezichten
  Matsier , Goudswaard, Bakker

  Een gulle greep uit duingedichten en duingezichten, van Constantijn Huygens tot Bernlef en van Jan van Goyen en Jan Toorop tot hedendaagse schilders. Met twee begeleidende essays.

  19,90 €
 • Heijbroek , Schmitz

  George Hendrik Breitner, schilder van volk, werkpaarden en een verdwijnend Amsterdam. Aan de hand van deze thema's geeft dit boek een verrassende kijk op de schilderijen, tekeningen en foto's uit Breitners Amsterdamse jaren (1886-1923).

  24,95 €
Toont 31 - 35 van de 43 items

Verwacht

 • Schetsen
  Schetsen

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten