training & coaching Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
 • Niet culturen, maar mensen ontmoeten elkaar
  Hoffman, Verdooren

  Welke processen, uitdagingen en vaardigheden zijn van belang om te communiceren in een ‘superdiverse’ wereld, volgens het TOPOI-model. Relevante theorieën en talloze praktijkvoorbeelden en praktische handvatten.

  34,95 €
 • Praktijkboek individuele consultatie
  de Haan, Burger

  Een boek voor alle professionals die hun collega's in individuele gesprekken op weg willen helpen en willen zorgen dat zij beter zorgen voor zichzelf. 6de herziene druk.

  35,00 €
 • Trainershandboek - Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten
  Barkmeijer, Brokken

  De 120 werkvormen in dit boek bieden jou als trainer, coach, mentor, docent, HR-professional of (ped)agogisch werker een praktisch en direct inzetbaar instrument voor talentontwikkeling en krachtgericht coachen.

  34,00 €
 • Cursistenboek - Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten
  Barkmeijer, Brokken

  Werkboek gebaseerd op het Competent Talent Model en boordevol creatieve oefeningen, inspirerende verhalen en quotes. Zelfstandig of in een training talentontwikkeling te gebruiken. Sluit aan bij het trainershandboek Competent talent in organisaties.

  20,00 €
 • Jongeren leren communiceren en zichzelf presenteren
  Barkmeijer, Brokken

  Verschillende creatieve werkvormen waarmee jongeren kunnen leren zichzelf op een passende manier te presenteren. Thema's: communiceren, complimenten en feedback, gevoelens uiten, voor jezelf opkomen en jezelf presenteren.

  29,00 €
 • Een gezonde driehoeksrelatie
  Bekking, van Mulken

  In dit boek staat coaching van individuele professionals centraal, met de Systeemtheorie en de Transactionele Analyse als het theoretisch kader voor een eigen visie op coaching.

  19,00 €
 • Samenwerken, managen en coachen
  Visser

  Deze inleiding in de organisatiekunde bespreekt alle theorie en vaardigheden die voor hulpverleners van belang zijn.

  27,00 €
Toont 1 - 7 van de 7 items