personeelsmanagement Er zijn 16 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 16 items
 • In gesprek over duurzame inzetbaarheid
  de Vries, van Dongen

  Duurzame inzetbaarheid concretiseert zich in goede ontwikkelingsgesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers. Dit boek gaat dieper in op het hoe en waarom van deze gesprekken. Met praktische tips voor beide partijen.

  22,95 €
 • Een praktische gids voor omgaan met conflicten op de werkvloer
  van Lith, Weimar

  Een conflictloods wordt ingezet voor het voorkomen en oplossen van escalerende meningsverschillen of pestgedrag. Dit boek biedt alle informatie over achtergrond en opzet van deze functie, maar ook over conflictdiagnose en -aanpak.

  29,90 €
 • Deprez, Euwema, Stouten, Boermans

  Leer hoe je op verschillende manieren invloed kunt uitoefenen op je leidinggevende. Met veel praktijkvoorbeelden én wetenschappelijk onderbouwd

  17,95 €
 • Deprez, Euwema, Stouten, Boermans

  Onmisbaar voor leidinggevenden die het beste uit hun jonge medewerkers willen halen. Praktische handvatten om een optimale werkomgeving te creëren. Unieke combinatie van wetenschap en praktijk.

  17,95 €
 • De wijsheid van de minderheid
  Kramer

  Dé nieuwe manier voor leidinggevenden om tot duurzame besluitvorming te komen. Een verrassend doeltreffende en praktijkgerichte methode waarbij de wijsheid van de minderheid wordt meegenomen in het meerderheidsbesluit

  24,95 €
Toont 1 - 5 van de 16 items