leidinggeven Er zijn 53 producten

per pagina
Toont 16 - 20 van de 53 items
 • Wanneer je professioneel de hakken in het zand zet
  van der Horst

  Een boek voor kritische professionals die rebelleren tegen veranderprocessen. Over hoe ze een weg vinden in dergelijke situaties. Maar ook voor bestuurders en managers. Over de kansen die kritische tegengeluiden bieden en hoe ze te benutten.

  20,00 €
 • In gesprek over duurzame inzetbaarheid
  de Vries, van Dongen

  Duurzame inzetbaarheid concretiseert zich in goede ontwikkelingsgesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers. Dit boek gaat dieper in op het hoe en waarom van deze gesprekken. Met praktische tips voor beide partijen.

  23,95 €
 • 7 manieren om je leiderschap, je organisatie en je leven te verbeteren
  Bunting

  In dit boek combineert Bunting op onderzoek gebaseerde mindfulness oefeningen met beproefd leiderschapsgedrag tot een praktisch model voor buitengewoon leiderschap.

  24,95 €
 • Evolutie van macht naar kracht
  Brack

  Volg met dit boek het pad van de zachtmoedige krijger, een methode geworteld in mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. Kom tot heldere communicatie, daadkrachtig leiderschap en constructieve samenwerking.

  34,95 €
 • Over Ubuntu, inclusief en waardegedreven ondernemen
  van Hooft

  Met Ubuntu, de eeuwenoude Afrikaanse filosofie die verbondenheid en humaniteit centraal zet, krijg je organisaties waarin business, bezieling en spiritualiteit verbonden zijn. Zo word je duurzamer, innovatiever en vooral gelukkiger.

  24,95 €
Toont 16 - 20 van de 53 items

Verwacht

 • Ontwikkel je mindset
  Ontwikkel je mindset

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten