leidinggeven Er zijn 38 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 38 items
 • In gesprek over duurzame inzetbaarheid
  de Vries, van Dongen

  Duurzame inzetbaarheid concretiseert zich in goede ontwikkelingsgesprekken tussen leidinggevenden en medewerkers. Dit boek gaat dieper in op het hoe en waarom van deze gesprekken. Met praktische tips voor beide partijen.

  22,95 €
 • 7 manieren om je leiderschap, je organisatie en je leven te verbeteren
  Bunting

  In dit boek combineert Bunting op onderzoek gebaseerde mindfulness oefeningen met beproefd leiderschapsgedrag tot een praktisch model voor buitengewoon leiderschap.

  24,95 €
 • Evolutie van macht naar kracht
  Brack

  Volg met dit boek het pad van de zachtmoedige krijger, een methode geworteld in mindfulness, oosterse vechtkunst, leadership embodiment en technieken uit de topsport. Kom tot heldere communicatie, daadkrachtig leiderschap en constructieve samenwerking.

  34,95 €
 • Over Ubuntu, inclusief en waardegedreven ondernemen
  van Hooft

  Met Ubuntu, de eeuwenoude Afrikaanse filosofie die verbondenheid en humaniteit centraal zet, krijg je organisaties waarin business, bezieling en spiritualiteit verbonden zijn. Zo word je duurzamer, innovatiever en vooral gelukkiger.

  24,95 €
 • Passie Energie Prestatie werkt!
  van Wingerden

  Doe-boek om het beste uit jezelf te halen. Geeft je juist dat zetje om een stap vooruit te doen. Daagt je uit om werk te maken van Passie, Energie en Prestatie in je baan.

  17,95 €
Toont 1 - 5 van de 38 items