leidinggeven Er zijn 21 producten

Toont 1 - 21 van de 21 items
 • Verklaringen en verzinsels
  Caris

  Interessante inzichten en een bruikbaar en helder model om leiderschapsvormen en -capaciteiten mee te bepalen. Gebaseerd op onderzoeksresultaten en theorieën uit verschillende vakgebieden, interviews met leidinggevenden en een jarenlange persoonlijke ervaring.

  34,90 €
 • Ontspannen omgaan met onzekerheid en ongemak (voor leiders en andere vakmensen)
  Timmermans, de Vos

  Over onzekerheid en niet-weten en hoe ermee om te gaan. Leer met een open blik in de werkelijkheid te zijn zoals die zich aandient en actief de Weetnietkunde te beoefenen!

  24,90 €
 • Over de binnenkant van leiderschap
  Moor, Wydoodt

  Zorgbestuurder en organisatiefilosoof gaan met elkaar in dialoog rond denken over leiderschap. Dat resulteerde in verzameling meeslepende essays die de bestuurspraktijk verbindt met de diepte van het denken.

  25,00 €
 • Praktijkboek over leiderschap en communicatie
  de Graaf, Kunst

  Dit tijdloos managementboek biedt een aantal theoretische kaders uit de Transactionele Analyse, Group Relations Theory en de Systeem- en Communicatietheorie, maar helpt vooral bij de zoektocht naar de rol van de leidinggevende in een snel veranderende omgeving.

  30,00 €
 • Wat het oplevert en voor wie
  de Haan

  Een toegankelijke, essentiële gids voor de "evidence-bases" effectiviteit van coaching, gebaseerd op kwantitatieve studies en met direct toepasbare adviezen voor de coachingpraktijk.

  33,50 €
 • Met minder moeite meer mensen binden
  Koopsen-van de Kolk

  Inzicht en praktische handvatten om op een bedrijfsmatige en duurzame manier met vrijwilligers samen te werken. Zo vind je niet alleen vrijwilligers, maar zorg je ook dat ze blijven.

  24,00 €
 • Een dwarse kijk op leiders
  de Vos

  Leiderschap zonder de mythen, zoveel mogelijk ontdaan van modieuze invloeden en teruggebracht tot eenvoudige principes, vanuit lessen die al oud zijn.

  29,90 €
 • Het onderwijs wil door
  Carmona van Loon

  Dit boek biedt een praktische en inspirerende integrale aanpak voor het leiding geven in het onderwijs.

  21,00 €
 • Apol, Kalff , Reijerkerk , Uitslag

  Een brede inleiding tot mediation, conflicthantering en conflictpreventie waarin zowel theorie als praktijk en opdrachten aan bod komen. Geheel geactualiseerde 3de druk.

  24,00 €
 • Niet culturen, maar mensen ontmoeten elkaar
  Hoffman, Verdooren

  Welke processen, uitdagingen en vaardigheden zijn van belang om te communiceren in een ‘superdiverse’ wereld, volgens het TOPOI-model. Relevante theorieën en talloze praktijkvoorbeelden en praktische handvatten.

  34,95 €
 • Wanneer je professioneel de hakken in het zand zet
  van der Horst

  Een boek voor kritische professionals die rebelleren tegen veranderprocessen. Over hoe ze een weg vinden in dergelijke situaties. Maar ook voor bestuurders en managers. Over de kansen die kritische tegengeluiden bieden en hoe ze te benutten.

  20,00 €
 • Een praktische gids voor omgaan met conflicten op de werkvloer
  van Lith, Weimar

  Een conflictloods wordt ingezet voor het voorkomen en oplossen van escalerende meningsverschillen of pestgedrag. Dit boek biedt alle informatie over achtergrond en opzet van deze functie, maar ook over conflictdiagnose en -aanpak.

  31,00 €
 • Slechts honderd verhalen over leiders
  de Vos

  Over leiderschap raak je niet uitverteld. Leiders kunnen inspireren en bergen (laten) verzetten, maar ook alle energie wegzuigen en een obstakel vormen. De honderd verhalen in deze bundel laten dat stuk voor stuk zien.

  10,00 €
 • Hattink, Hattink, Bovenberg

  Feiten, achtergronden en meningen over de situatie van 50plussers op de arbeidsmarkt. Verplichte kost voor HR-professionals, managers en directieleden.

  25,50 €
 • Over onderstromen in mens en organisatie
  Timmermans, de Vos

  Dit boek wil leidinggevenden aanmoedigen te onderzoeken wat in hun organisatie en mensen onder de oppervlakte bruist en borrelt. Omdat het ontdekken van deze onderstromen je tot een rijkere en vrijere leidinggevende maakt.

  18,00 €
 • Ontdek en ontwikkel je kracht als leidinggevende
  Goeminne

  Dit boek maakt je wegwijs in de complexiteit van leiderschap. Een houvast voor beginners en een herbronning voor gevorderden.

  21,95 €
 • de Graaf, Kunst

  We weten ook al lang dat mensen geestelijk en lichamelijk kunnen opbranden. Dit boek helpt de leidinggevende de energiehuishouding van de medewerkers, en ook die van zichzelf, beter te managen.

  18,00 €
 • Zeven alternatieven
  de Graaf, Kunst

  Een handreiking bij de zoektocht naar en de worsteling met de rol van leidinggevende in een snel veranderende omgeving.

  17,50 €
 • Leiderschap maakt het verschil
  de Graaf, Levy

  Dit boek biedt een scala aan inzichten gebaseerd op de Transactionele Analyse. Een eyeopener voor managers, HRM functionarissen, coaches en adviseurs, die complexe verantwoordelijkheid dragen voor de ontwikkeling van het werkklimaat in organisaties.

  21,00 €
 • Cantore

  Een spel om eigenschappen en vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen, ter bevordering van communicatie en samenwerking.

  10,65 €
Toont 1 - 21 van de 21 items