competentiemanagement Er zijn 6 producten

Toont 1 - 6 van de 6 items
 • Doe meer met je talenten
  Geersing

  Hoe zet je je talenten in werk en leven in en breng je je passies echt in de praktijk? Dit boek helpt je op weg met inspirerende opdrachten, verdiepingsvragen, online tests en inspirerende interviews.

  24,95 €
 • Trainershandboek - Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten
  Barkmeijer, Brokken

  De 120 werkvormen in dit boek bieden jou als trainer, coach, mentor, docent, HR-professional of (ped)agogisch werker een praktisch en direct inzetbaar instrument voor talentontwikkeling en krachtgericht coachen.

  34,00 €
 • Cursistenboek - Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten
  Barkmeijer, Brokken

  Werkboek gebaseerd op het Competent Talent Model en boordevol creatieve oefeningen, inspirerende verhalen en quotes. Zelfstandig of in een training talentontwikkeling te gebruiken. Sluit aan bij het trainershandboek Competent talent in organisaties.

  20,00 €
 • meer dan 600 competentiegerichte selectievragen
  Louwers-Janssen

  Geheel vernieuwde versie van een bestseller! 89 competenties met bijbehorende selectievragen. Voor effectieve selectiegesprekken, geschreven vanuit en voor de praktijk.

  18,95 €
 • van Dongen

  Competenties en gedragsvoorbeelden in een handige waaier bijeen. Gebaseerd op het competentiemodel van Schouten & Nelissen. Voor coaching, functioneringsgesprekken en persoonlijke ontwikkelplannen.

  15,95 €
 • Een mensgerichte visie op competentiemanagement
  van Dongen

  Aan de hand van het door hemzelf ontwikkelde competentiemodel gaat Ton van Dongen in op het doel van competentiemanagement, op essentiële onderdelen ervan en op de toepassingsmogelijkheden en de gevolgen voor werving en selectie, coaching en ontwikkeling.

  27,95 €
Toont 1 - 6 van de 6 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten