competentiemanagement Er zijn 7 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 7 items
 • Ontwikkel je talent!
  Blaauw

  70 fotokaarten met vragen die je aan het denken zetten en zo kwaliteiten, idealen en behoeften stimuleren. Een effectief hulpmiddel voor (persoonlijke) ontwikkeling. Individueel, in teams en in groepen te gebruiken.

  34,95 €
 • Doe meer met je talenten
  Geersing

  Hoe zet je je talenten in werk en leven in en breng je je passies echt in de praktijk? Dit boek helpt je op weg met inspirerende opdrachten, verdiepingsvragen, online tests en inspirerende interviews.

  24,95 €
 • Trainershandboek - Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten
  Barkmeijer, Brokken

  De 120 werkvormen in dit boek bieden jou als trainer, coach, mentor, docent, HR-professional of (ped)agogisch werker een praktisch en direct inzetbaar instrument voor talentontwikkeling en krachtgericht coachen.

  34,00 €
 • Cursistenboek - Talent ontdekken, ontwikkelen & inzetten
  Barkmeijer, Brokken

  Werkboek gebaseerd op het Competent Talent Model en boordevol creatieve oefeningen, inspirerende verhalen en quotes. Zelfstandig of in een training talentontwikkeling te gebruiken. Sluit aan bij het trainershandboek Competent talent in organisaties.

  20,00 €
 • meer dan 600 competentiegerichte selectievragen
  Louwers-Janssen

  Geheel vernieuwde versie van een bestseller! 89 competenties met bijbehorende selectievragen. Voor effectieve selectiegesprekken, geschreven vanuit en voor de praktijk.

  18,95 €
Toont 1 - 5 van de 7 items