HRM algemeen Er zijn 23 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 23 items
 • In drie stappen leren genieten van werk en leven
  Roelands

  Een gestructureerd zelfhulpprogramma in drie stappen om je verstoorde stresshormoonbalans te herstellen en tips om een nieuwe burn-out te voorkomen. Ook interessant voor bedrijfsartsen, coaches en therapeuten. zesde, herziene druk!

  21,90 €
 • Ontwikkelen van teams die werken met boeiende doelgroepen
  Stroobant

  Diverse modellen uit de managementliteratuur vertaald naar een in de praktijk uitgetest en dus bruikbaar model, het TeamOntwikkelingsModel, TOM. Dat model werd intussen reeds met succes ingevoerd in vele organisaties, ook in de profit sector.

  24,95 €
 • Weet wat er speelt bij strategisch HRD
  Schenning , Simons, Besieux , van Wijk

  Een onmisbare encyclopedie over trends in het HRD-veld. Verbind de wetenschap en de praktijk. 24 essentiële evoluties, vanuit drie invalshoeken: het individu, het team en de organisatie.

  39,95 €
 • Migchelbrink

  Benaderingen, ideeën, werkwijzen, handvatten en praktische aanwijzingen voor het ontwerpen, uitvoeren en begeleiden van actieonderzoek, dienstbaar onderzoek voor maatschappij en beroepspraktijk. Voor professionals in zorg, welzijn, wonen, onderwijs en HRM

  37,50 €
 • Publieke waarden in prefessioneel handelen
  van Rosmalen

  Op zoek naar nieuwe vormen van vakmanschap, professionaliteit en samenwerking. De auteur verbindt de cultuurfilosofie in het werk van Alasdair MacIntyre, Hans-Georg Gadamer en Richard Sennett met de organisatietheorie van Karl Weick.

  24,95 €
Toont 1 - 5 van de 23 items