gezondheid & gezondheidszorg Er zijn 45 producten

per pagina
Toont 26 - 45 van de 45 items
 • Wat elke professional moet weten over leefstijl- en gedragsverandering
  Steenhuis, Overtoom

  Dit boek biedt alle inzichten en handvatten om een leefstijlverandering uit te lokken en mensen te ondersteunen en te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl. Met aandacht voor kwetsbare groepen.

  29,00 €
 • Geertzen, Rietman

  Dit boek legt een relatie tussen de chirurgische procedures ten aanzien van amputaties en de revalidatie van de persoon met een amputatie. Voor elke behandelaar die in ziekenhuizen, revalidatiecentra of verpleeghuizen mensen met een beenamputatie behandelt en begeleidt.

  60,00 €
 • Val snel af en herprogrammeer je lichaam
  Mosley

  Dr. Michael Mosley gaat in zijn nieuwe internationale bestseller de strijd aan met een van de grootste stille epidemieën van onze tijd: een verhoogde bloedsuikerspiegel. Inclusief 8-weeks programma met voorbeeldrecepten.

  18,95 €
 • Kuiper

  Referentiekader voor systematische diagnostiek en behandeling, reflectie en evaluatie. Een praktisch studieboek met duidelijke voorbeelden en oefenopdrachten. 4de geactualiseerde druk

  28,00 €
 • Doelen stellen in de praktijk
  de Groot, Oosterwijk

  Hoe het SMART-principe - specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden - toepassen bij het formuleren van doelen voor een logopedische behandeling.

  20,00 €
 • Een leidraad voor logopedisten en andere hulpverleners in de gezondheidszorg
  van den Engel-Hoek, van Gerven, van Haaften, de Groot, Lagarde, van Hulst

  Dit boek behandelt alle facetten en stadia van de diagnostiek en behandeling van eet- drink en slikklachten. Geschreven voor logopedisten en logopediestudenten, maar ook geschikt voor andere hulpverleners.

  34,95 €
 • De basis
  van Asbeck, van Nes

  De medische, functionele, maatschappelijke en psychologische diagnostiek en interventies die nodig zijn om een persoon met een dwarslaesie zo goed en zo lang mogelijk te laten participeren in de maatschappij, op een zo hoog mogelijk niveau.

  42,00 €
 • De essentie
  Steyaert

  De belangrijkste info over dementie overzichtelijk bij elkaar, vanuit het perspectief van mensen die beroepsmatig zorgen voor personen met dementie en hun mantelzorgers.

  9,90 €
 • Vertaling en bewerking voor de Nederlandse praktijk
  Verberk, Merks

  Theorie en praktijk van het Neuman Systems Model voor de verpleegkunde. Volledig herziene zesde druk, met digitaal aanvullend materiaal.

  30,00 €
 • Herinneringen ophalen met mensen met dementie
  Dely

  Het werkboek, deel drie van de bundel, apart verkrijgbaar. Een levensboek om zelf het levensverhaal van de persoon met dementie in op te tekenen. Voor mantelzorgers, professionele hulpverleners en vrijwilligers.

  10,00 €
 • Schermer, Ewals, Weisz

  22 casussen uit de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking met elk drie commentaren uit verschillende invalshoeken vormen samen een rijk palet met ethische overwegingen en argumenten.

  30,00 €
 • Herinneringen ophalen met mensen met dementie
  Dely

  3 boekjes die een geheel vormen. Informatie over dementie, foto's en gespreksmateriaal rond 9 thema's en een levensboek om het levensverhaal van de persoon met dementie in op te tekenen. Voor mantelzorgers, professionele hulpverleners en vrijwilligers.

  33,90 €
 • De (on)mogelijkheden in beeld
  Steyaert, Meeuws

  In dit boek staan de verschillende manieren centraal waarop we mensen met dementie kunnen ondersteunen om zelfstandig thuis te wonen, zoals psycho-educatie, een goed samenspel van ambulante hulpverlening of technologie en woningaanpassingen.

  19,90 €
 • Hadders-Algra (red.), Maathuis (red.), Pangalila (red.), Becher (red.), de Moor (red.)

  Hoe het functioneren van kinderen en jongeren met een beperking in mobiliteit optimaliseren. Handboek voor professionals in de kinderrevalidatie en voor gebruik in het onderwijs.

  99,00 €
 • Probleemgeoriënteerd denken en handelen
  Leusink (redacteur), Ramakers (redacteur)

  Dit boek biedt professionals in de gezondheidszorg kennis over seksuele gezondheid en praktische handvatten voor het voeren van een gesprek over seksualiteit.

  42,50 €
 • Geertzen, Rietman, Vanderstraeten

  Deze 'state of the art' van de Revalidatiegeneeskunde behandelt diagnostiek, pronostiek, behandeling en evaluatie a.h.v. het International Classification of Functioning, Disability and Health model.

  119,00 €
 • Lechner, Bolman, Mesters

  Inzicht in het proces dat patiënten doorlopen tijdens een (chronische) ziekte. Van de eerste klachten en de diagnose tot het mogelijk sterven als gevolg van de ziekte.

  62,50 €
 • Methoden en klinische toepassingen
  Rodenburg, Hanssens

  Een volledig overzicht van de gebruikelijke audiometrische methoden.

  23,50 €
 • Achtergronden en suggesties voor therapie
  Nijzink-van Grinsven, Smit-Hermer, Waar

  Een praktisch boek over de oorzaken van heesheid bij kinderen, met suggesties voor oefeningen en behandeling.

  13,50 €
Toont 26 - 45 van de 45 items