zelfhulp Er zijn 21 producten

per pagina
Toont 6 - 10 van de 21 items
 • In drie stappen leren genieten van werk en leven
  Roelands

  Een gestructureerd zelfhulpprogramma in drie stappen om je verstoorde stresshormoonbalans te herstellen en tips om een nieuwe burn-out te voorkomen. Ook interessant voor bedrijfsartsen, coaches en therapeuten. zesde, herziene druk!

  23,00 €
 • Dit boek wil inspireren, uitnodigen tot dialoog en aan het denken zetten, en leren hoe je regisseur blijft van voelen, denken en handelen, ook in moeilijke omstandigheden.

  21,00 €
 • Slimmer denken, effectiever handelen
  Nisbett

  Een heldere, praktische gids vol effectief denkgereedschap om thuis, op het werk, op school en in relaties vol vertrouwen beslissingen te nemen.

  22,95 €
 • Jansen

  Laat je angst niet langer in de weg staan. Leer verbinding te maken met jezelf en alles om je heen. Een persoonlijk en herkenbaar boek van Gijs Jansen, autoriteit op het gebied van Acceptance Commitment Therapy.

  17,95 €
 • PRH Vlaanderen

  In deze handleiding wordt de techniek van de analyse door middel van het uitschrijven van wat je gewaarwordt uitgelegd, samen met de theoretische begrippen en denkwijzen waarop ze steunt. Voor iedereen die belangstelling heeft voor persoonlijke groei.

  15,00 €
Toont 6 - 10 van de 21 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten