stemmingsstoornissen Er zijn 18 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 18 items
 • Vrees en angst vanuit het brein begrijpen en behandelen
  LeDoux

  Fascinerend en onmisbaar naslagwerk over emoties, de verschillen tussen vrees en angst, aandacht, herinneringen, extinctie, exposure en vermijding, het verdedigingssysteem, impliciet leren, en de implicaties van neurowetenschappelijke inzichten voor de classificatie, diagnostiek en behandeling van emotionele stoornissen.

  44,95 €
 • Methoden, casuïstiek en oefeningen
  Baas

  De verschillende vormen van stemmingsklachten per achterliggende problematiek uitgediept. Voor professionals in de gezondheidszorg en hulpverlening en voor mensen die aan het eigen herstel willen werken of een naaste daarbij willen ondersteunen.

  29,50 €
 • Hoe aandacht en compassie je bevrijden van boosheid en rust brengen in je leven
  Brantley

  Een methode om met mindfulness, stressreductie en compassie je boosheid, angst en vijandige emoties te beheersen. Leer vaardigheden om zelfinzicht te bevorderen, overreacties te vermijden en gemakkelijker in de omgang te worden.

  21,95 €
 • Hoe aandacht en compassie je kunnen bevrijden van angst en paniek
  Brantley

  Dit praktische en toegankelijke boek is bedoeld voor iedereen die minder te lijden wil hebben onder angst, stress, piekeren, fobieën of paniek. Het biedt oefeningen voor meditatie, acceptatie, stressvermindering en ontspanning gebaseerd op mindfulness.

  19,95 €
 • Mijn drang om te verdwijnen
  Devriese

  Lieve Devriese, die op latere leeftijd anorexia nervosa kreeg, getuigt. met een verhelderende nabeschouwing van psychologe Els Verheyen van de zelfhulpvereniging AN-BN.

  9,90 €
Toont 1 - 5 van de 18 items