psychologie Er zijn 73 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 73 items
 • Methodologie en rapportage
  Goossens

  Dit boek belicht de verschillende manieren van observeren, met classificatie, de rol van de klinisch psycholoog en het rapporteren in wetenschap en praktijk. Voor studenten en professionals psychologie, pedagogiek en social work.

  19,50 €
 • de Wolf

  Inleiding in het psychoanalytisch referentiekader. Een actueel en volledig overzicht van de verschillende psychoanalytische stromingen, aansluitend bij het DSM-5 classificatiesysteem.

  39,50 €
 • Evenwicht bewaren tussen normaal en gestoord
  Oudejans

  Hoe verstoring van het evenwicht in de verwerking van interne en externe informatie door het brein tot psychische en psychiatrische problemen kan leiden. Voor iedereen die door uitbreiding van zijn kennis over het functioneren van het brein, zijn professionaliteit willen versterken. Of zich gewoon voor het onderwerp interesseert.

  29,50 €
 • Protocol schrijftherapie voor getraumatiseerde kinderen en adolescenten 4-18 jaar
  Lucassen , van der Oord

  Een heldere leidraad voor therapeuten die kinderen en adolescenten met een PTSS behandelen. Met praktische voorbeelden op dvd. Derde, geheel herziene versie.

  39,50 €
 • Opvang na een schokkende gebeurtenis
  Willems

  Naslagwerk dat aansluit op de training 'Opvang na schokkende gebeurtenissen', ontwikkeld en gegeven door Ruth Willems bij Kudding & Partners.

  15,90 €
Toont 1 - 5 van de 73 items