psychologie Er zijn 76 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 76 items
 • Ouderbegeleiding met CGT
  Creswell, Parkinson, Thirlwall, Willetts

  Met de innovatieve inhoud van dit boek kunnen clinici ouders leren hoe ze met cognitieve gedragstherapeutische technieken hun kinderen (5 tot 12 jaar) kunnen helpen een angststoornis te overwinnen.

  29,90 €
 • Methodologie en rapportage
  Goossens

  Dit boek belicht de verschillende manieren van observeren, met classificatie, de rol van de klinisch psycholoog en het rapporteren in wetenschap en praktijk. Voor studenten en professionals psychologie, pedagogiek en social work.

  19,50 €
 • de Wolf

  Inleiding in het psychoanalytisch referentiekader. Een actueel en volledig overzicht van de verschillende psychoanalytische stromingen, aansluitend bij het DSM-5 classificatiesysteem.

  39,50 €
 • Evenwicht bewaren tussen normaal en gestoord
  Oudejans

  Hoe verstoring van het evenwicht in de verwerking van interne en externe informatie door het brein tot psychische en psychiatrische problemen kan leiden. Voor iedereen die door uitbreiding van zijn kennis over het functioneren van het brein, zijn professionaliteit willen versterken. Of zich gewoon voor het onderwerp interesseert.

  29,50 €
 • Protocol schrijftherapie voor getraumatiseerde kinderen en adolescenten 4-18 jaar
  Lucassen , van der Oord

  Een heldere leidraad voor therapeuten die kinderen en adolescenten met een PTSS behandelen. Met praktische voorbeelden op dvd. Derde, geheel herziene versie.

  39,50 €
Toont 1 - 5 van de 76 items