psychologie Er zijn 77 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 77 items
 • de Wolf

  Inleiding in het psychoanalytisch referentiekader. Een actueel en volledig overzicht van de verschillende psychoanalytische stromingen, aansluitend bij het DSM-5 classificatiesysteem.

  39,50 €
 • Evenwicht bewaren tussen normaal en gestoord
  Oudejans

  Hoe verstoring van het evenwicht in de verwerking van interne en externe informatie door het brein tot psychische en psychiatrische problemen kan leiden. Voor iedereen die door uitbreiding van zijn kennis over het functioneren van het brein, zijn professionaliteit willen versterken. Of zich gewoon voor het onderwerp interesseert.

  29,50 €
 • Protocol schrijftherapie voor getraumatiseerde kinderen en adolescenten 4-18 jaar
  Lucassen , van der Oord

  Een heldere leidraad voor therapeuten die kinderen en adolescenten met een PTSS behandelen. Met praktische voorbeelden op dvd. Derde, geheel herziene versie.

  39,50 €
 • Opvang na een schokkende gebeurtenis
  Willems

  Naslagwerk dat aansluit op de training 'Opvang na schokkende gebeurtenissen', ontwikkeld en gegeven door Ruth Willems bij Kudding & Partners.

  15,90 €
 • In de therapeutische praktijk

  21 aanpasbare (levens)verhalen om in de therapeutische praktijk herstelondersteunend te gebruiken na trauma en stress bij kinderen en jongeren. Met tips voor het zelf opzetten van dergelijke verhalen.

  29,90 €
Toont 1 - 5 van de 77 items