psychologie Er zijn 76 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 76 items
 • Vrees en angst vanuit het brein begrijpen en behandelen
  LeDoux

  Fascinerend en onmisbaar naslagwerk over emoties, de verschillen tussen vrees en angst, aandacht, herinneringen, extinctie, exposure en vermijding, het verdedigingssysteem, impliciet leren, en de implicaties van neurowetenschappelijke inzichten voor de classificatie, diagnostiek en behandeling van emotionele stoornissen.

  44,95 €
 • Sociaal verbonden
  Rigter

  Over hoe de psychische processen met elkaar samen hangen en welke invloed ze hebben op het sociaal functioneren van mensen, zoals het denken, waarnemen en leren, maar ook motivatie, sociale omgang en communicatie.

  49,50 €
 • Over stress, agressie en veerkracht
  van Hintum, de Kogel (red.), Leeuw (red.)

  Over de invloed die hersenmechanismen en fysiologische factoren zoals hartslag en hormoonniveaus hebben op iemands gedrag en gevoel. Over de wisselwerking tussen sociale- en psychologische factoren en fysiologische- en hersenprocessen.

  24,90 €
 • Het versterken van executieve functies door ervaringsleren met paarden
  Rutgers

  Met een wetenschappelijk onderbouwde theorie en veel praktijkvoorbeelden wordt in dit boek de rol die het paard kan spelen bij het versterken van executieve functies met behulp van ervaringsleren helder uiteengezet.

  34,90 €
 • Een instrument voor effectieve interventies
  Stamhuis

  Dit boek beschrijft het Ziezomodel, een praktische manier voor begeleiders van volwassenen en kinderen om inzicht te verkrijgen in de personen waarmee ze werken. Het biedt structuur aan hun werkwijze en brengt persoonlijke triggers en valkuilen in beeld.

  29,90 €
Toont 1 - 5 van de 76 items