geestelijke gezondheidszorg Er zijn 53 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 53 items
 • Evenwicht bewaren tussen normaal en gestoord
  Oudejans

  Hoe verstoring van het evenwicht in de verwerking van interne en externe informatie door het brein tot psychische en psychiatrische problemen kan leiden. Voor iedereen die door uitbreiding van zijn kennis over het functioneren van het brein, zijn professionaliteit willen versterken. Of zich gewoon voor het onderwerp interesseert.

  29,50 €
 • Protocol schrijftherapie voor getraumatiseerde kinderen en adolescenten 4-18 jaar
  Lucassen , van der Oord

  Een heldere leidraad voor therapeuten die kinderen en adolescenten met een PTSS behandelen. Met praktische voorbeelden op dvd. Derde, geheel herziene versie.

  39,50 €
 • Gedragsverandering en zelfregulatie bij psychische problematiek
  van der Stel

  Dit boek geeft inzicht in de psychische processen en problemen die een rol spelen bij het veranderen van gedrag. Het accent ligt op zelfregulatie.

  29,50 €
 • Samenwerking in nieuwe praktijken
  de Waal

  Hoe kunnen interprofessionele teams zo optimaal mogelijk functioneren? Met de focus op dienstverlening binnen jeugdsector, sociaal werk, zorg en onderwijs. Theoretische invalshoeken en relevante praktijksituaties.

  34,50 €
 • Technologie in het hart van zorg en welzijn
  Wicherink

  Dit boek schetst de technologische innovaties in zorg en welzijn - apps, robotica, telepresentie, serious games... - en laat de professional van de toekomst nadenken over de rol en inzet ervan.

  24,50 €
Toont 1 - 5 van de 53 items