autisme spectrum Er zijn 68 producten

per pagina
Toont 11 - 15 van de 68 items
 • Over het autismespectrum (ASS) Voor ouders, partners, hulpverleners, wetenschappers en de mensen zelf
  Delfos

  Een omvattend, helder en inzichtelijk boek waarin alle aspecten van autismespectrumstoornissen in één verklarend model ondergebracht zijn. Tevens een stand van zaken van de wetenschap.

  42,00 €
 • Vaardigheden en technieken voor (jong)volwassenen met autisme (ASS) en/of ADHD
  de Leeuw

  Zeer praktisch toepasbare methodiek die mensen met een overgevoeligheid voor prikkels (autisme, ADHD) daarmee leert omgaan. Uiteraard ook zeer geschikt voor hun coaches en begeleiders. 4de druk met extra aandacht voor onderprikkeling en hoe ermee om te gaan.

  26,00 €
 • Introduction to Autism with the Socioscheme
  Delfos

  A brief introduction in autism introducing the theory of the Socioscheme and the MAS1P (Mental Age Spectrum within 1 Person).

  20,00 €
 • Een handleiding voor volwassenheid
  Jackson

  Luke Jackson schrijft genadeloos openhartig en vol humor over het leven met een autismespectrumstoornis. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen bereidt Jackson je voor op de uitdagingen van het volwassen leven.

  21,95 €
 • Cornelissen

  Zeer visueel kookboek. Voor kinderen die graag zelfstandig willen leren koken en mensen voor wie de standaard kookboeken niet bieden wat ze nodig hebben, zoals mensen met een licht verstandelijke beperking, mensen met een autismespectrumstoornis.

  21,00 €
Toont 11 - 15 van de 68 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten