humanistiek Er zijn 19 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 19 items
 • Tussen humanisme, vrijzinnigheid en religies
  Oostdijk

  Dit boek zoekt naar bruggen tussen gelovigen en niet- of anti-godsdienstigen. Het wil ook inspelen op het zoeken naar zingeving en verbinding, in deze tijd van vervreemding en individualisering.

  17,00 €
 • Schreijnders

  Rudy Schreijnders onderzocht in hoeverre het essay opgevat kan worden als een bij het humanisme passend literair genre. Humanistisch Erfgoed 22

  25,00 €
 • Bouwstenen voor een kritisch humanisme - deel 2
  Kunneman

  In het licht van de grote complexiteit en de urgentie van de vragen waar wij mensen aan het begin van de 21ste eeuw voor staan, biedt amor complexitatis een nieuwe zoekrichting.

  41,00 €
 • Levensherinneringen van een homohumanist
  Tielman

  Rob Tielman blikt naar aanleiding van zijn zeventigste verjaardag terug op zijn jeugd, zijn activiteiten in de homo/lesbische beweging, en in de humanistische beweging. Tenslotte rondt hij zijn memoires af met zijn ervaringen als nije Fries.

  20,00 €
 • De verhouding tussen het politieke en het persoonlijke in de humanistische en de homolesbische beweging in Nederland, 1945-1980
  van Alphen

  In dit boek worden de opvattingen over de verhouding tussen het persoonlijke en het politieke vanaf de Tweede Wereldoorlog tot begin jaren tachtig in Nederland onderzocht, voor de humanistische en de homolesbische beweging.

  24,99 €
Toont 1 - 5 van de 19 items