economie Er zijn 40 producten

per pagina
Toont 16 - 20 van de 40 items
 • Een praktisch handboek voor werkzoekers en carrièreplanners - Editie 2017/2018
  Bolles

  Het succesvolste banenboek ter wereld (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht in 26 landen) biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding, aanmoediging en talloze praktische adviezen.

  24,95 €
 • Klouwen

  In dit boek behandelen de auteurs basisbegrippen uit de statistische toetsingstheorie. Geschikt voor opleidingen bedrijfseconomie, accountancy, logistiek en andere commercieel-economische opleidingen.

  27,50 €
 • Voor freelancers, zzp'ers en andere zelfstandigen
  van den Boomen

  Een baken voor zowel starters als mensen die al jaren als zelfstandige werken. Concrete adviezen en achtergrondinformatie maar ook gerichte verwijzingen naar betrouwbare sites voor snel wisselende informatie.

  24,99 €
 • uitgelegd in woord en beeld door de grootste economen
  Simmat (tekst) , Caut (tekeningen)

  In 37 met strips geïllustreerde portretten, beknopt, treffend en goed gedocumenteerd, worden de bijdragen van de meesterdenkers van de economie met humor ontleed en hun intellectuele nalatenschap geëvalueerd.

  5,95 €
 • degrowth: een vocabulaire voor een nieuw tijdperk
  d'Alisa , Demaria, Kallis (red.)

  Een goudmijn voor iedereen die twijfelt aan huidige waarden en of we wel op de goede weg zijn. Een scala van begrippen waarmee we een nieuw perspectief kunnen duiden en zo onze toekomst een wending kunnen geven tot waarachtige bloei.

  24,95 €
Toont 16 - 20 van de 40 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten