economie Er zijn 34 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 34 items
 • Gemene-goed-economie als wegwijzer
  Felber

  Een volwaardig alternatief economisch systeem voor waarin het algemeen welzijn van de mens én zijn leefomgeving centraal staat: de Economie van het Gemene Goed.

  19,95 €
 • De opmars van een andere economie
  Hautekeur

  Een ronde van Vlaanderen langs stadslandbouwprojecten, sociaal distributieplatform gezonde voeding, sociale kruideniers, cohousingprojecten, initiatieven van buurteconomie, ruil- of deeleconomie. Langs hoofdrolspelers, bevoorrechte getuigen en experts.

  22,50 €
 • Een praktisch handboek voor werkzoekers en carrièreplanners - Editie 2017/2018
  Bolles

  Het succesvolste banenboek ter wereld (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht in 26 landen) biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding, aanmoediging en talloze praktische adviezen.

  24,95 €
 • Klouwen

  In dit boek behandelen de auteurs basisbegrippen uit de statistische toetsingstheorie. Geschikt voor opleidingen bedrijfseconomie, accountancy, logistiek en andere commercieel-economische opleidingen.

  26,50 €
 • Voor freelancers, zzp'ers en andere zelfstandigen
  van den Boomen

  Een baken voor zowel starters als mensen die al jaren als zelfstandige werken. Concrete adviezen en achtergrondinformatie maar ook gerichte verwijzingen naar betrouwbare sites voor snel wisselende informatie.

  24,99 €
Toont 1 - 5 van de 34 items