economie Er zijn 40 producten

per pagina
Toont 1 - 25 van de 40 items
  • Dagevos

    Een compact en handzaam praktijkboekje voor mensen die maatschappelijke kwesties op een ondernemende manier willen aanpakken.

    14,95 €
  • De tomaat en het kapitalisme
    Malet

    Volg de weg van de industriële tomaat! Een ongemakkelijk verhaal over agrobusiness, uitbuiting van arbeiders, maffia, fraude op wereldschaal en jaaromzetten van 10 miljard dollar.

    22,50 €
  • Inleiding in de vrije tijd
    Mulder

    Een helder en toegankelijk overzicht van ons vrijetijdsgedrag en de leisuresector. Voor studenten van opleidingen op het gebied van vrije tijd (leisure), sport, toerisme, media en cultuur. Grondig herziene 3de druk.

    29,50 €
  • Chibber

    Een inleiding tot het economisch systeem dat zo dominant is dat de media het nog nauwelijks benoemen: kapitalisme.

    19,90 €
  • Over de rol van geluk in de economie en het leven
    Taleb

    Nassim Nicholas Taleb bespreekt het verschil tussen ruis en informatie en verkent de aard van toeval en verandert de manier waarop je denkt over succes in het leven.

    17,50 €
  • Van ambitie naar meervoudig rendement
    Maas, Relou, Sadiq, Hillen

    Op basis van onderzoek bij 17 organisaties biedt dit boek ondernemingen inspiratie en praktische tips om een integrale visie op waarde en rendement vorm te geven.

    24,95 €
  • Van Hoogovens tot Tata Steel - 1918-2018
    Bouwens, Dankers, van Mil, Rutte, Sluyterman, Verheul

    Dit boek laat zien de NV Koninklijke Nederlandsche Hoogovens- en Staalfabrieken zich de afgelopen eeuw wist te handhaven op de internationale staalmarkten en onderdeel werd van de Indiase multinational Tata Steel.

    34,95 €
  • Over leven op de bodem van de Europese arbeidsmarkt
    Loos

    De wereld van de werkende armen van binnenuit belicht. Een verhaal over formulieren, economische natuurwetten, psalmen uit de bijbel van Johan Van Overtveldt, flexibele contracten, flexibele lonen, flexibele levens.

    19,90 €
  • De kracht van het platteland
    Hospers

    Dit boek laat zien dat de verschillen tussen stad en land minder groot zijn dan vaak wordt beweerd en dat het platteland op sommige terreinen zelfs voorloopt op de stad.

    21,95 €
  • En het plan om ons pensioen terug te winnen
    De Witte

    Langer werken voor minder pensioen? Pensioenspecialist Kim De Witte verkent het grote pensioengevecht en toont aan dat een goed pensioen voor iedereen mogelijk, eerlijk en betaalbaar is.

    19,90 €
  • 13 fouten die je bedrijf beter maken
    van Beek

    Door ondernemers voor ondernemers. Met 13 fouten die je bedrijf beter maken. Een 360 graden beeld van ondernemerschap.

    22,95 €
  • Woltjer

    Mensen begrijpen een economische theorie pas goed, als zij kunnen uitleggen hoe deze heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze economische samenleving. Dat is de kernboodschap van dit boek. 4de herziene editie.

    36,00 €
  • Sociaal ondernemen brengt de woestijn tot bloei
    Abouleish

    In deze autobiografie vertelt Ibrahim Abouleish over zijn succesvolle levensproject, Sekem: de woestijn vruchtbaar maken met biodynamische landbouw, mensen werk en scholing bieden en een lerende gemeenschap opbouwen vanuit een holistische benadering.

    24,95 €
  • Gemene-goed-economie als wegwijzer
    Felber

    Een volwaardig alternatief economisch systeem waarin het algemeen welzijn van de mens én zijn leefomgeving centraal staan: de Economie van het Gemene Goed.

    21,00 €
  • De opmars van een andere economie
    Hautekeur

    Een ronde van Vlaanderen langs stadslandbouwprojecten, sociaal distributieplatform gezonde voeding, sociale kruideniers, cohousingprojecten, initiatieven van buurteconomie, ruil- of deeleconomie. Langs hoofdrolspelers, bevoorrechte getuigen en experts.

    22,50 €
  • Een praktisch handboek voor werkzoekers en carrièreplanners - Editie 2017/2018
    Bolles

    Het succesvolste banenboek ter wereld (meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht in 26 landen) biedt werkzoekers en carrièreplanners begeleiding, aanmoediging en talloze praktische adviezen.

    24,95 €
  • Klouwen

    In dit boek behandelen de auteurs basisbegrippen uit de statistische toetsingstheorie. Geschikt voor opleidingen bedrijfseconomie, accountancy, logistiek en andere commercieel-economische opleidingen.

    27,50 €
  • Voor freelancers, zzp'ers en andere zelfstandigen
    van den Boomen

    Een baken voor zowel starters als mensen die al jaren als zelfstandige werken. Concrete adviezen en achtergrondinformatie maar ook gerichte verwijzingen naar betrouwbare sites voor snel wisselende informatie.

    24,99 €
  • uitgelegd in woord en beeld door de grootste economen
    Simmat (tekst) , Caut (tekeningen)

    In 37 met strips geïllustreerde portretten, beknopt, treffend en goed gedocumenteerd, worden de bijdragen van de meesterdenkers van de economie met humor ontleed en hun intellectuele nalatenschap geëvalueerd.

    5,95 €
  • degrowth: een vocabulaire voor een nieuw tijdperk
    d'Alisa , Demaria, Kallis (red.)

    Een goudmijn voor iedereen die twijfelt aan huidige waarden en of we wel op de goede weg zijn. Een scala van begrippen waarmee we een nieuw perspectief kunnen duiden en zo onze toekomst een wending kunnen geven tot waarachtige bloei.

    24,95 €
  • Recruitment en re-integratie
    Dorrepaal , Weima-Oberink

    Een compleet overzicht van de dagelijkse praktijk van de arbeidsbemiddelaar. Tweede herziene druk. Voor studenten en startende professionals.

    36,00 €
  • Dietz, Heijman , Marks

    Deze uitgave slaat een brug tussen de concrete belevingswereld van studenten en de abstracte manier waarop in de micro-economie maatschappelijke vraagstukken worden geanalyseerd.

    51,50 €
  • Sociaal ondernemen in theorie en praktijk
    Dagevos, Kiers, Kors , Verhagen

    Het eerste boek in het Nederlands met een uitgebreid overzicht van de stand van zaken van sociaal ondernemen en een samenhangende bespreking van theorie en praktijk.

    35,95 €
  • Het einde van het kapitalisme?
    Houben

    In deze analyse van de crisis keert de auteur terug naar 1973 en toont hij aan dat de oplossingen van gisteren om uit de opeenvolgende recessies te komen de voorwaarden van de wereldwijde crisis van vandaag creëerden.

    34,90 €
  • Kwantitatieve methoden met Exceltoepassingen
    van As, Klouwen

    Parate kennis van en ervaring met het werken met kwantitatieve gegevens voor bachelorstudenten economie aan hogeschool en universiteit. Tweede, herziene druk

    24,95 €
Toont 1 - 25 van de 40 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten