bestuur en beleid Er zijn 25 producten

per pagina
Toont 11 - 15 van de 25 items
 • samenvatten
  van den Dikkenberg

  Oefen stapsgewijs het samenvatten van uitspraken en andere teksten. Daarbij wordt aangesloten bij andere belangrijke juridische vaardigheden: het analyseren van casussen en jurisprudentie en het juridisch argumenteren.

  27,00 €
 • tekstbegrip en woordenschat
  van den Dikkenberg

  Een schat aan (online) oefeningen in tekstbegrip en woordenschat voor toekomstige juristen. Daarmee wordt niet alleen de leesvaardigheid verbeterd en de woordenschat vergroot, ook de kennis van het recht in de praktijk neemt toe.

  25,00 €
 • van Wee, Annema

  Dit boek biedt een helder beeld van de functie en betekenis van verkeer en vervoer in onze huidige maatschappij, vanuit de vakgebieden economie, ruimtelijke wetenschappen, civiele techniek en psychologie. Bedoeld voor hoger onderwijs en zelfstudie.

  40,95 €
 • Fennis, Schilderinck

  Een begrijpelijke en overzichtelijke inleiding in de administratieve organisatie op basis van de drie belangrijkste bedrijftypes: handels-, industriële en dienstverlenende bedrijven. 2de druk met extra hoofdstukken.

  33,50 €
 • Mythen, misverstanden en mogelijkheden
  Pol, Swankhuisen

  Inzicht in de (on)mogelijkheden van communicatie voor overheidsdoeleinden, aan de hand van recente sociaalwetenschappelijke ontwikkelingen en geïllustreerd met voorbeelden uit actuele campagnes en krantenartikelen.

  25,95 €
Toont 11 - 15 van de 25 items