bestuur en beleid Er zijn 24 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 24 items
 • Blom, van der Werf

  Vanuit een unieke sociologische en kritische invalshoek geeft dit boek een overzicht van de ontwikkelingen rond migratie en de invloeden die migratie heeft op de samenleving als geheel én op verschillende domeinen als onderwijs, arbeid, zorg en welzijn.

  34,50 €
 • Het openbaar bestuur en zijn omgeving in nationaal en internationaal perspectief
  Breeman, van Noort, Rutgers

  Een eerste kennismaking met de instituties en organisaties in en rondom het openbaar bestuur. Met sleutelbegrippen, kaders, actuele discussies en achtergrondinformatie. Een (zelf)studieboek voor studenten bestuurskunde, politicologie, journalistiek en com

  28,50 €
 • Samenspel tussen lokale overheid en sociale professionals
  Witte

  Een toegankelijk en praktisch boek dat zicht geeft hoe het samenspel tussen lokale overheid en sociale professionals vorm kan krijgen.

  19,50 €
 • Van vereniging tot rijksoverheid
  Cobussen, Puyt , van de Ven

  Een basisboek over beleid toegespitst op sport. Voor studenten van hbo-sportopleidingen, ambtenaren en bestuurders, vrijwilligers en professionals.

  29,50 €
 • een methodologische inleiding
  van Thiel

  Een inleiding in de onderzoeksmethodologie waarin de kennis direct toegepast wordt in de bestuurskunde. Alle onderzoeksstappen worden doorlopen en er worden tal van praktische tips gegeven. Ook geschikt voor zelfstudie. 3de herziene druk.

  26,50 €
Toont 1 - 5 van de 24 items