bestuur en beleid Er zijn 27 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 27 items
 • Huisvesting in Nederland
  van der Werf , Kok

  Een overzicht van de vele aspecten die een rol spelen binnen de huisvesting. Geschikt voor studenten aan diverse economische, sociale, juridische en technische opleidingen.

  34,50 €
 • van Noort, Groeneveld, van der Hoek, Schalk, van der Voet

  Dit boek heeft als doel om zowel studenten als publieke managers inzicht te geven in de spanningen en dilemma’s waarmee leidinggevenden van publieke organisaties in de dagelijkse praktijk te maken hebben.

  34,50 €
 • van Rossum, Masselink

  Alles om het beste uit iedere onderhandeling te halen én je relatie met de 'tegenpartij' te verbeteren. Inclusief interviews met toponderhandelaars.

  24,95 €
 • Blom, van der Werf

  Vanuit een unieke sociologische en kritische invalshoek geeft dit boek een overzicht van de ontwikkelingen rond migratie en de invloeden die migratie heeft op de samenleving als geheel én op verschillende domeinen als onderwijs, arbeid, zorg en welzijn.

  34,50 €
 • Het openbaar bestuur en zijn omgeving in nationaal en internationaal perspectief
  Breeman, van Noort, Rutgers

  Een eerste kennismaking met de instituties en organisaties in en rondom het openbaar bestuur. Met sleutelbegrippen, kaders, actuele discussies en achtergrondinformatie. Een (zelf)studieboek voor studenten bestuurskunde, politicologie, journalistiek en com

  28,50 €
Toont 1 - 5 van de 27 items