spreekvaardigheid Er zijn 12 producten

Toont 1 - 12 van de 12 items
 • van den Doel, Eikelboom, Roffel , Zoon

  Dit boek biedt een overzicht van de gespreksmodellen die een (sociaal)jurist tot zijn beschikking heeft. Naast de inleidende theorie komen ook de vaardigheden aan bod die horen bij de verschillende gesprekssituaties. 3de herziene druk.

  35,95 €
 • Rapporten en presentaties maken
  Cornelis

  Tegen het einde van het adviestraject moet er iets tastbaars komen: een rapport, een presentatie, op zijn minst een brief of memo. Met dit boek kun je leren hoe je daarvan een kwalitatief hoogwaardig eindproduct maakt.

  20,00 €
 • Succesvol deelnemen aan gesprekken in zorg en welzijn
  Geurts, Müller, Tenwolde

  Deze flexibele denkmethode laat zien hoe de kwaliteit van groepsgesprekken positief beïnvloed kan worden. Met de vele reflectieve en activerende opdrachten, concrete adviezen en veel voorbeelden uit zeer diverse praktijksituaties.

  24,95 €
 • presentatietips
  Consten

  Een onmisbare en handige tool voor iedereen die met meer gemak én plezier wil spreken voor groepen. Gebaseerd op vragen en problemen uit de praktijk. Geschreven door een ervaren presentatietrainer.

  15,95 €
 • van der Laaken, van der Laaken

  The authors discuss general presentation techniques and give tips and hints on how to prepare and structure a presentation, covering issues that are specific for presenting research, and offer a wide range of English expressions and idioms.

  16,50 €
 • Nooit meer met je mond vol tanden
  de Kler

  Verbeter je communicatietechnieken. Herken verbale aanvallen en pareer ze.

  19,95 €
 • 30 tips over argumenteren in de praktijk
  Bouman, de Geus

  Dit boek laat zien hoe argumenteren werkt, waar je argumenten vandaan haalt, welke spelregels er gelden en hoe je een tegenstander van repliek kunt dienen. Praktisch, toegankelijk en aansprekend. Ook geschikt voor scholieren.

  25,95 €
 • Pluymaekers

  Hoe maak je van je presentatie een succes? Onderhoudend, duidelijk en direct toepasbaar. Geschikt voor alle studies hoger onderwijs met aandacht voor presentatievaardigheden en voor bedrijfstrainingen.

  20,00 €
 • Presenteren met stijl, flair en passie
  Consten

  Leer op een heel begrijpelijke manier hoe je als spreker een onvergetelijke indruk maakt op je toehoorders door stijl, flair en passie.

  19,95 €
 • zet jezelf neer
  van Aken

  Een bewerkte versie van de eerder verschenen uitgave 'durf, leer en presenteer'. Werk zelfstandig aan je presentatievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ook geschikt als handleiding voor coaches.

  19,00 €
 • Hoe experimenteer ik met mijn spreekgedrag?
  Dinger, Smit, Winkelman

  Wie, beroepshalve of anderszins, veel spreekt, vindt in dit boek een groot aantal suggesties om zich van zijn spreekgedrag bewust te worden en er zelf invloed op uit te oefenen.

  16,50 €
Toont 1 - 12 van de 12 items