architectuur Er zijn 19 producten

per pagina
Toont 6 - 10 van de 19 items
 • Componist van de ruimte
  Cramer, Galjaard , Groot, Segaar-Höweler

  In deze rijk geïllustreerde monografie wordt voor het eerst een volledig beeld geschetst van het leven en werk van David Zuiderhoek, gerenommeerd architect, stedenbouwkundige en bevlogen docent aan de Amsterdamse Academie van Bouwkunst.

  34,95 €
 • en andere Design Dilemma's
  Wilson

  Deze gids met verrassend simpele ideeën en schitterende illustraties wijst je de weg om met plezier in je eigen tuin aan de slag te gaan.

  16,95 €
 • Geschiedenis van een keurmerk
  de Vreeze (red.)

  Eind jaren 40 wilde Stichting Goed Wonen het Nederlandse interieur bevrijden van de wansmaak. Naast veel lezenswaardige en hilarische voorbeelden, geeft dit boek antwoord op de vraag wat de actuele betekenis is van de traditie van Goed Wonen.

  15,00 €
 • Ontmoeting met de avant-garde 1914-1929
  Guarda

  Dit chronologisch relaas, ondersteund door dagboekaantekeningen en persoonlijke brieven, volgt de gebeurtenissen van Van Eesterens jeugd op de voet en maakt de artistieke tijdgeest van de jaren twintig op een aangename manier tastbaar.

  15,00 €
 • Stenen erfgoed in Dilbeek
  Leys

  Een fraai geïllustreerd en leerrijk boek waarin meer dan veertig bouwkundige parels uit Dilbeek, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Schepdaal, Sint-Martens-Bodegem en Sint-Ulriks-Kapelle in de kijker worden gezet.

  18,50 €
Toont 6 - 10 van de 19 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten