architectuur Er zijn 53 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 53 items
 • De invloed van architectuur op sociale interactie in woongebouwen
  van de Wal, van Dorst, Leuenberger, Vonk , van Vugt

  Over de relatie tussen architectuur en sociale interactie. Met praktische voorbeelden wordt uitgelegd hoe controle over interactie werkt in theorie en praktijk.

  26,50 €
 • De realisatie van het Algemeen Uitbreidingsplan van Amsterdam
  Steenhuis (red.), van Rossem, Schilt , Meurs , Voerman , Walda

  Tussen 1949 en 1959 verrezen rond Amsterdam 50.000 woningen in nieuwe tuinsteden. Ze gaven gestalte aan de waarden van de 20ste eeuw, sociale gelijkheid, vrijheid, persoonlijke ontplooiing. De uitvoering ervan staat in dit boek centraal.

  49,90 €
 • en andere Design Dilemma's
  Wilson

  Deze gids met verrassend simpele ideeën en schitterende illustraties wijst je de weg om met plezier in je eigen tuin aan de slag te gaan.

  16,95 €
 • Geschiedenis, architectuur, technieken
  Campbell (tekst), Pryce (fotografie)

  Schitterend geïllustreerde geschiedenis van het gebruik van baksteen door architecten in alle tijdperken. Plus een overzicht van de technieken waarmee baksteen gemaakt en verwerkt wordt. Plus een essay over architectuur- en cultuurgeschiedenis.

  34,95 €
 • Geschiedenis van een keurmerk
  de Vreeze (red.)

  Eind jaren 40 wilde Stichting Goed Wonen het Nederlandse interieur bevrijden van de wansmaak. Naast veel lezenswaardige en hilarische voorbeelden, geeft dit boek antwoord op de vraag wat de actuele betekenis is van de traditie van Goed Wonen.

  15,00 €
Toont 1 - 5 van de 53 items