Koopjeshoek

geschiedenis

tot 50% korting - geldig tot eind februari 2022

Koopjeshoek

geschiedenis

tot 50% korting - geldig tot eind februari 2022

Meer

geschiedenis Er zijn 10 producten

Toont 1 - 10 van de 10 items
 • De geschiedenis van het gebruik van onze munten, penningen en biljetten
  van Beek, Lucassen, Purmer

  Een breed beeld van de ontwikkeling van onze betaalmiddelen en de wondere wereld van de historie-, belonings- en gebruikspenningen.

  9,98 € 19,95 € -50%
  In prijs verlaagd!
 • De marionet en de dictator
  Morelli

  Met geschiedkundige werken, krantenartikels en archiefstukken in de hand toont Morelli aan hoe generaal Franco Boudewijn en Fabiola in de watten legde, maar ook hoe ons toenmalige vorstenpaar tot het bittere einde met Franco bevriend bleef.

  10,00 € 20,00 € -50%
  In prijs verlaagd!
 • Chaves Nogales

  1936. Franquistische troepen omsingelen Madrid, de regering vlucht, maar de inwoners blijven zich drie jaar lang verzetten. Dit boek biedt een caleidoscopisch perspectief van deze bloedige bladzijde uit de Spaanse geschiedenis.

  11,25 € 22,50 € -50%
  In prijs verlaagd!
 • Een vrij en gelukkig Indonesië
  van den Berge

  Deze biografie van de controversiële laatste landvoogd van Nederlands-Indië toont de zware innerlijke strijd van de bestuurder en belicht ook de morele dilemma's in zijn persoonlijk leven.

  14,95 € 29,90 € -50%
  In prijs verlaagd!
 • Van de Galliërs tot de Indignados
  Morelli

  Van boerenopstanden tot stakingen, van de Galliërs tot de andersglobalisten... 19 historici leggen die bladzijden uit onze geschiedenis bloot waarvan de officiële bronnen geen gewag maken. Een pantheon van onze vaderlandse onruststokers.

  12,45 € 24,90 € -50%
  In prijs verlaagd!
 • Danneels

  Het leven van het doodgewone gezin Vyncke in Vivenkapelle tijdens de oorlogsjaren, meegesleurd in de verpletterende logica waarmee oncontroleerbare gebeurtenissen zich voltrekken en ravages aanrichten.

  11,25 € 22,50 € -50%
  In prijs verlaagd!
 • Het intrigerende verhaal van de sjiitische en soennitische rivaliteit
  Hazleton

  In dit levendige en verhalende boek verbindt Hazleton verleden en heden met elkaar en laat ze zien dat het grote schisma in de islam tussen sjiieten en soennieten de harten en geesten in het Midden-Oosten nog steeds bezighoudt.

  11,25 € 22,50 € -50%
  In prijs verlaagd!
 • Een reis langs de Amazone
  Reverte

  download dit boek gratis (pdf)

  9,90 €
 • Een financieel-economische geschiedenis
  Buelens

  Een vernieuwende en verfrissende wetenschappelijke studie over de koloniale periode in Congo. Een studie die de winstcijfers van de Belgische bedrijven in Congo in een totaalkader plaatst.

  9,90 €
 • De tranen van de Taag
  Lambrechts

  Fado, de unieke, ongrijpbare versmelting van nostalgie, melancholie en hoop. Portugezen noemen het saudade, maar vraag ze niet om een duidelijke definitie van die term. Met dit boek reist u naar de diepe ziel van Portugal met de fadomuziek als gids.

  8,75 € 17,50 € -50%
  In prijs verlaagd!
Toont 1 - 10 van de 10 items