kunstfilosofie Er zijn 19 producten

per pagina
Toont 6 - 10 van de 19 items
 • De crisis - De heer Phister
  Kierkegaard

  Een verzameling van acht voorwoorden op onbestaande boeken, voorafgegaan door een voorwoord. Een uniek werk dat het postmoderne denken in de tijd vooruit is gebleken.

  27,90 €
 • En andere vragen uit de filosofie van de muziek
  De Munck

  De vraag naar de betekenis van muziek loopt als een rode draad door de westerse muziekfilosofie. De Munck schetst een fascinerend panorama van de denkers en muzikanten die zich hierover het hoofd braken.

  12,99 €
 • Literatuur en de filosofie van mens en cultuur
  Vanheste

  De literatuur leert ons het een en ander over mens en cultuur, op een heel andere wijze dan de theoretische filosofie of de wetenschappen dat doen.

  34,90 €
 • A historical introduction tot aesthetics
  Crombez

  This book traces the history of Western philosophy of art. At the same time, it provides a cross section of philosophy in the West. Each philosopher is introduced with a biographical sketch, which is followed by a discussion of his theory of art.

  22,00 €
 • Een historische inleiding tot de kunstfilosofie
  Crombez

  Dit boek traceert de geschiedenis van de kunstfilosofie en biedt daarmee meteen een dwarsdoorsnede van de westerse filosofie. Elke filosoof wordt ingeleid met een biografische schets, gevolgd door een bespreking van zijn theorie van de kunst.

  22,00 €
Toont 6 - 10 van de 19 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten