Thoth Er zijn 6 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 6 items
 • Componist van de ruimte
  Cramer, Galjaard , Groot, Segaar-Höweler

  In deze rijk geïllustreerde monografie wordt voor het eerst een volledig beeld geschetst van het leven en werk van David Zuiderhoek, gerenommeerd architect, stedenbouwkundige en bevlogen docent aan de Amsterdamse Academie van Bouwkunst.

  34,95 €
 • Kwakkelstein, Plomp

  Boek bij de tentoonstelling in het Teylers Museum, Haarlem met werken van Leonardo da Vinci, de meester van het vastleggen van menselijke emoties en karakters.

  24,95 €
 • van Dijk, van der Hoeven

  Alle werken die Gauguin en Laval op Martinique maakten, plus tal van gerelateerde afbeeldingen van later datum die terugverwijzen naar Martinique én historische foto’s en documenten.

  29,90 €
 • Friese Europeaan avant la lettre
  Sluys

  Geen Fries heeft zo’n belangrijke bijdrage aan de Europese cultuur geleverd en zoveel invloed uitgeoefend op de politieke en geleerde wereld van zijn tijd als Viglius van Aytta. Maak kennis met deze voor het brede publiek nobele onbekende.

  14,95 €
 • Van Hoogovens tot Tata Steel - 1918-2018
  Bouwens, Dankers, van Mil, Rutte, Sluyterman, Verheul

  Dit boek laat zien de NV Koninklijke Nederlandsche Hoogovens- en Staalfabrieken zich de afgelopen eeuw wist te handhaven op de internationale staalmarkten en onderdeel werd van de Indiase multinational Tata Steel.

  34,95 €
Toont 1 - 5 van de 6 items