Nieuwezijds Er zijn 7 producten

Toont 1 - 7 van de 7 items
 • Tien sleutels tot de werkelijkheid
  Wilczek

  Tien grondbeginselen uit de moderne natuurkunde die beschrijven hoe het universum werkt en hoe wij mensen daarin passen. Toegankelijk en met groot enthousiasme verteld.

  21,99 €
 • Een gids voor volwassenen
  Brown

  Volwassen kinderen van narcistische ouders leren met dit praktische boek hoe ze vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan en gezonde relaties kunnen aangaan.

  22,99 €
 • Barkley

  Het boek helpt je te begrijpen hoe de hersenen van een kind met ADHD werken en hoe je het effectieve ondersteuning kunt bieden. Met veel praktische tips en adviezen.

  24,95 €
 • De nieuwste inzichten over het verband tussen psychische en lichamelijke gezondheid
  Hasler

  Dit boek behandelt de nieuwste inzichten in de darm-breinconnectie en geeft praktische tips om je darmmicrobioom gezond te houden en zo de basis te leggen voor een fysiek en psychisch gezond leven.

  21,95 €
 • Een praktische gids - derde editie
  Mason, Kreger

  Vanuit praktijkverhalen en wetenschappelijke inzichten laat dit boek zien hoe wie leeft met iemand met een borderline-persoonlijkheidsstoornis de controle over zijn eigen leven terugkrijgt. Derde herziene editie

  27,95 €
 • Het eenvoudige 3-stappenplan om weer gezond te worden
  Taylor

  Wat gebeurt er in je lichaam bij diabetes type 2? En hoe kun je het omkeren? Herstel je gezondheid met deze eenvoudige en zeer toegankelijke gids doorheen het Newcastle-dieet.

  14,95 €
 • Theorie en praktijk - Derde, geheel herziene editie
  Beck

  Deze gezaghebbende en praktische handleiding voor cognitieve gedragstherapie (CGT) biedt een solide training op basis van theoretische inzichten en klinische ervaring. Een leerboek én naslagwerk. Geheel herziene derde editie.

  59,95 €
Toont 1 - 7 van de 7 items