Nieuwezijds Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
 • Het eenvoudige 3-stappenplan om weer gezond te worden
  Taylor

  Wat gebeurt er in je lichaam bij diabetes type 2? En hoe kun je het omkeren? Herstel je gezondheid met deze eenvoudige en zeer toegankelijke gids doorheen het Newcastle-dieet.

  14,95 €
 • Theorie en praktijk - Derde, geheel herziene editie
  Beck

  Deze gezaghebbende en praktische handleiding voor cognitieve gedragstherapie (CGT) biedt een solide training op basis van theoretische inzichten en klinische ervaring. Een leerboek én naslagwerk. Geheel herziene derde editie.

  59,95 €
 • Beaty, Roberts

  Aaron Terhaar droomt ervan ooit zelf een boek te schrijven. Maar lezen en schrijven blijkt voor hem veel moeilijker te zijn dan voor zijn klasgenoten. Daar gaat zijn droom! Tot hij een heel andere manier vindt om een verhaal te vertellen. Een grappig prentenboek.

  13,95 €
 • Een ontdekkingsreis door je eigen hoofd
  Thomaes

  Ga op ontdekkingsreis in je eigen hoofd naar Planeet ‘Gevoel’, ‘Gedachten’, ‘Gedrag’, ‘Ik’, en ‘School’. Ontdek hoe ze in elkaar zitten en wat ze met elkaar te maken hebben. Met grappige illustraties.

  16,95 €
 • Een nieuwe theorie van de menselijke vindingrijkheid
  Baron-Cohen

  Een gedurfd nieuw antwoord op de vraag waarom alleen mensen dingen kunnen uitvinden: omdat we patronen kunnen herkennen. De genen hiervoor overlappen bovendien met de genen voor autisme. Meteen ook een uitdaging om anders te denken over mensen die anders denken.

  21,95 €
 • Hoe je met een combinatie van snel afvallen en gezond eten je gezondheid duurzaam verbetert
  Mosley

  De nieuwste wetenschappelijke inzichten in het ketogeen dieet (een dieet met veel vetten en eiwitten en zeer weinig koolhydraten). Een stap-voor-stap-programma met tips en advies, heerlijke recepten van Clare Bailey en een wekelijkse maaltijdplanner.

  18,95 €
 • Sokol, Fox

  Praktische methodes, interventies en hulpmiddelen om de principes van cognitieve gedragstherapie in de praktijk toe te passen. Voor professionals in de psychische gezondheidszorg, studenten, trainers, supervisoren, docenten en artsen.

  49,95 €
 • Een gids bij Denk goed – voel je goed en Denk goed – voel je beter – tweede editie
  Stallard

  Materiaal, achtergronden en praktische aanwijzingen voor de toepassing van cognitieve gedragstherapie (CGT) bij kinderen en jongeren. Voor professionals in de psychische gezondheidszorg en andere therapeutische settings.

  44,95 €
 • Verborgen asymmetrieën in het dagelijks leven
  Taleb

  Het meest provocerende en praktische boek ooit van bestsellerauteur Nassim Nicholas Taleb. Over rationaliteit en risico, kansen en beloning, commercie en efficiëntie, geloof en religie, rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid, onzekerheid en de betrouwbaarheid van kennis.

  17,50 €
Toont 1 - 9 van de 9 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten