net uitgepakt Er zijn 88 producten

per pagina
Toont 51 - 75 van de 88 items
 • Reis mee op het schip van Galilei en in de trein van Einstein
  Fritschy

  Ontdek alles over tijd en ruimte. Over hoe de eerste klokken werkten en hoe Einstein alle ideeën over tijd en ruimte helemaal op hun kop zette. En hoe je kunt tijdreizen...

  19,99 €
 • Peters

  Gedichten en zkv’s over liefde en vriendschap, over verloren en gewonnen dromen, over loslaten, rouw en verlies.

  24,90 €
 • Poster met het gedicht 'Losgeld' dat Ruth Lasters samen met de leerlingen van de Spectrumschool schreef om de discriminatie van TSO- en BSO-richtingen aan te kaarten. Gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten.

 • Staes

  De gedichten in deze bundel schurken met een hoog sturm-und-drang-gehalte tegen het been van het lekker stoute meisje Weltschmerz.

  19,90 €
 • De aanpak van jonge veelplegers
  Weijers

  Een indringende inkijk in de leef- en denkwereld van jonge recidivisten, hun achtergronden en motieven en nieuwe inzichten in wat hen blijkt te motiveren om te stoppen met hun criminele levenswijze.

  23,90 €
 • op boomstammetjes, houtsubstraat, stro en koffiedik
  Wurth, Wildenauer

  Over 16 lekkere, eetbare paddenstoelen en hoe je ze het best kunt kweken op verschillende voedingsbodems en in diverse omgevingen.

  29,95 €
 • Een nieuwe theorie van de menselijke vindingrijkheid
  Baron-Cohen

  Een gedurfd nieuw antwoord op de vraag waarom alleen mensen dingen kunnen uitvinden: omdat we patronen kunnen herkennen. De genen hiervoor overlappen bovendien met de genen voor autisme. Meteen ook een uitdaging om anders te denken over mensen die anders denken.

  24,99 €
 • Methodiek voor het forensisch sociaal werk
  Menger , Krechtig , Bosker

  Dit boek, voor alle professionals die in een ambulante setting werken met volwassenen die delicten hebben gepleegd of grensoverschrijdend gedrag vertonen, brengt kennis uit recente onderzoeksresultaten bijeen. 6de druk

  49,50 €
 • Werken aan herstel en kwaliteit van leven
  Wilken , den Hollander

  Theorie en praktische toepassing van alle facetten van de methodiek Steunend Relationeel Handelen. Handboek voor een breed scala van (aankomende) professionals in zorg en welzijn.

  54,95 €
 • Gedachten en notities
  Armando

  Alle columns die eerder in boekvorm verschenen in Uit Berlijn, Machthebbers en Krijgsgewoel, plus twee langere verslagen uit China. Over de vele vormen en nuances die goed en kwaad kunnen aannemen.

  33,00 €
 • Een praktische handreiking voor leidinggevenden in het onderwijs
  Both, de Bruijn, ter Harmsel, Rottier

  Stapstenen om actief en praktisch aan de slag te gaan als leidinggevende in het onderwijs rond belangrijke thema's.

  26,90 €
 • Het boek dat niet mocht worden uitgegeven
  Merton

  Merton beschrijft hoe het christendom vanaf de begintijd tot in de 20e eeuw over oorlog heeft gedacht, met als kern Augustinus' begrip 'rechtvaardige oorlog', en de morele dilemma's t.a.v. oorlogs- en vredesvraagstukken vanuit de christelijke moraal.

  19,90 €
 • Reset je trek
  Karsten

  Een zelfhulpboek voor iedereen die zijn of haar eetgedrag onder controle wil krijgen en een gids voor diëtisten, psychologen, voedingscoaches en therapeuten die anderen bij hun eetproblemen willen begeleiden.

  26,00 €
 • Broens

  Een verrassend gelaagde interpretatie van de Reynaertfiguur door neerlandicus René Broens die Van den vos Reynaerde als sinds 2003 bestudeert en ook vertaalde.

  23,00 €
 • Sprekende hoofden
  Houweling

  Een boek over klein leed, doodslag, verwarring, kunst en Jezus, met en zonder humor, met en zonder hoofdpijn. Het leven. De foto-hoofden krijg je er gratis bij.

  32,00 €
 • Portret van dementie
  Houweling

  Deze fotocollages laten zien en misschien voelen hoe het voelt om te lijden aan de ziekte dementie. Een portret van dementie en een hommage aan Loes. Loes is haar meisjesnaam.

  36,00 €
 • Zingend de dag door met muziek en spel
  Beverloo, Vlaming

  30 liedjes voor peuters en kleuters, met illustraties, muzieknotatie en spelbeschrijvingen en extra materiaal online. Ideaal voor de kinderopvang.

  25,00 €
 • Een jaar lang advies, houvast, argumenten, achtergronden en grappen van journalisten, schrijvers, cabaretiers, cartoonisten en fotografen over verrechtsing, migratie en de precieze verschillen tussen Oekraïense en Afghaanse vluchtelingen.

  16,99 €
 • Callewaert, De Brabander

  Een ontnuchterende analyse over de oorlog die zich achter deze oorlog verbergt en het totaal onderschatte gevaar van een nucleaire winter. Maar ook over neo-mccarthyisme, een cultuur van vrede en Jean Jaurès.

  20,00 €
 • Banga, Poelmans, Sweep, Verhagen

  Deze boeiende inleiding in de taalkunde behandelt op een toegankelijke en overzichtelijke manier het fascinerende systeem achter taal. Met ideeën voor de dagelijkse lespraktijk. Voor diverse lerarenopleidingen.

  44,50 €
 • De klimaatcrisis en onze verbeelding
  Ghosh

  In dit bejubeld essay onderzoekt Amitav Ghosh het onvermogen van kunst en literatuur maar ook van geschiedschrijving en politiek om de schaal en het geweld van de klimaatverandering te vatten.

  24,90 €
 • Nelissen, Vanstapel (red.)

  Met deze essaybundel viert hemelbestormer Jan Nolf zijn zeventigste verjaardag. Een caleidoscoop die het ge(multi-)mediatiseerde fenomeen Justitie belicht. Met bijdragen van onder anderen Paul Verhaeghe, Raf Jespers, Gust Verwerft, Ivo Aertsen, Benjamin Dalle en Vincent Van Quickenborne.

  34,90 €
 • De Zwarte Hand, de jonge leider en het verzet tegen de nazi’s
  Mampaey

  Dit boek reconstrueert de nazibezetting in Klein-Brabant en de Rupelstreek vanuit het standpunt van jonge mensen die hun rug rechtten en neen zeiden.

  22,50 €
 • Kunst, maatschappij, verzet
  Rau

  Via een betoog en in dialoog bespreekt kunstenaar Milo Rau wat het (stads)theater van de toekomst zou kunnen zijn.

  22,50 €
 • Art, Society, Resistance
  Rau

  First through a programmatic text for engaged art, then in dialogue with critic Marijn Lems, and finally through the speeches of some NTGent makers. Rau (as artistic director) together with Lara Staal, Chokri Ben Chikha, Jesse Vandamme, and Miet Warlop imagine The (City) Theatre of the Future.

  22,50 €
Toont 51 - 75 van de 88 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten