net uitgepakt Er zijn 88 producten

per pagina
Toont 1 - 25 van de 88 items
 • Hadot

  Dit boek van Hadot - de onbetwiste autoriteit op het gebied van Stoa en Marcus Aurelius - kan gelezen worden als een inleiding in de Aansporingen van keizer Marcus Aurelius en de klassieke Stoa in het algemeen.

  34,90 €
 • Didi-Huberman

  Volgens Didi-Huberman zijn de vuurvliegjes, de gratie die weerstand biedt aan een wereld vol terreur, 'ondanks alles' niet verdwenen. Tegenover macht staan nog altijd verzet en hoop. Hij laat de vuurvliegjes oplichten in actuele voorbeelden van verzet.

  20,00 €
 • Morizot

  Baptiste Morizot keert zich tegen de tweedeling mens-natuur en gaat uit van een vervlechting: de biosfeer is een weefsel van het levende waar wij deel van zijn.

  24,50 €
 • Moldaviet 32
  Bellová

  Acht verhalen over schurende relaties tussen mensen die vaak een macabere wending nemen. Speelse, ietwat gemene vingeroefeningen.

  14,00 €
 • Moldaviet 33
  Topol

  Twee verhalen van een van de belangrijkste hedendaagse Tsjechische schrijvers.

  14,00 €
 • Een verhaal over hoe je door moeilijke tijden komt
  Westcott, Hu

  Therapeutische prentenboek om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over moeilijke gebeurtenissen tijdens het opgroeien. Met eenvoudige adviezen voor volwassenen, waarmee ze hun kind kunnen helpen.

  21,90 €
 • Een verhaal over gescheiden zijn van mensen van wie je houdt
  Westcott, Hu

  Dit therapeutische prentenboek is geschreven om kinderen van 4-10 jaar en volwassenen te laten praten over gescheiden zijn van mensen van wie je houdt of als je die verliest. Met eenvoudige adviezen voor volwassenen om hun kind te helpen.

  21,90 €
 • Een verhaal over hoe je kunt herstellen van een angstige ervaring
  Westcott, Hu

  Dit therapeutische kinderboek stelt ouders en kinderen in staat over een angstige gebeurtenis te praten. Na het verhaal volgt goede begeleiding voor volwassenen om hun kind te kunnen helpen.

  21,90 €
 • Hesselink, Engberts

  Van bij de start van Hinderickx & Winderickx, een van de bekendste literaire antiquariaten van Nederland, hielden de eigenaars een 'winkeldagboek' bij. Dit is de neerslag van de laatste 15 jaar van het inmiddels 40 jaar bestaande antiquariaat.

  25,00 €
 • Hubers

  In speels en poëtisch proza schetst Hubers in 143 ultrakorte verhaaltjes absurde maar tegelijkertijd herkenbare situaties. Haar nietsontziende reflecties op het bestaan brengen je aan het lachen of zetten aan het denken. 

  22,50 €
 • Het Oude Testament en het Nieuwe zoals gelezen door Nicolaas Matsier
  Matsier

  Het Oude en Nieuwe Testament onbevangen gelezen als de grote literatuur die de bijbel nu eenmaal is. Met 100 afbeeldingen van kunstwerken uit het Rijksmuseum.

  29,95 €
 • Ferry is zo snel als een Ferrari!
  Hilbers , Ehrlich

  Een verhaal vol humor en tips over en voor kinderen met druk, impulsief en ongeconcentreerd gedrag. Met de boosheidsthermometer. 6de, herziene druk.

  21,00 €
 • Waar leerkrachten en kinderen elkaar ontmoeten
  Boland, Van de Weghe, Vancraeyveldt, Aerden

  Dit boek biedt leerkrachten, pedagogisch medewerkers, begeleiders... achtergrond over de kracht van spel in onderwijs en educatie en inspireert hen met mooie praktijkvoorbeelden.

  34,90 €
 • Over vrouwen in de natuurwetenschap die over het hoofd werden gezien
  van der Heijden

  Biografische schetsen van vrouwen die zich tegen de tijdgeest in tot onderzoeker ontwikkelden, ontdekkingen deden en vaak daarna toch buiten de geschiedenisboekjes vielen. Plus een uitgebreid inleidend essay over vrouwen en natuurwetenschappen in verleden en toekomst.

  19,99 €
 • Belgisch kampioenschap - Championnat belge
  Eljadid

  In 2021 namen 10 van de beste slammers uit het land deel aan het eerste Belgisch kampioenschap – Championnat belge poetryslam. Met deze bloemlezing krijgt u een zicht op dit kruim van ’s lands slammers.

  20,00 €
 • Inburgeren met waardevolle gesprekken
  Nieuwboer, van ’t Rood

  Een beproefde, participatieve methode voor inburgering die inspeelt op thema’s, vragen, conflicten en pijnpunten die dicht bij de ervaringen en belevingswereld van de inburgeraars staan. Met bijbehorend werkboek en extra online materiaal.

  39,95 €
 • Inburgeren met waardevolle gesprekken
  Nieuwboer, van ’t Rood

  Werkboek bij Sociaal met taal, een methode voor inburgering die inspeelt op thema’s, vragen, conflicten en pijnpunten die dicht bij de ervaringen en belevingswereld van de inburgeraars staan.

  29,95 €
 • Boden, Pinxten

  This book with color photographs offers a collage of art, poetry, literary and academic texts. It is a prime example of sustainable respectful collaboration between engaged people from around the world.

  24,90 €
 • De spoorwegkathedraal die per ongeluk bleef staan
  Vandecasteele

  In dit boek neemt stadsgids Raf Vandecasteele u mee doorheen een woelige geschiedenis van station Antwerpen-Centraal en biedt hij u een andere kijk op het station dan gebruikelijk.

  22,50 €
 • Herinneringen van een correspondent
  Keulen

  In dit boek kijkt de auteur terug op zijn leven als (oorlogs)correspondent in het Midden-Oosten en probeert hij daarin rode draden en terugkerende thema's te ontdekken.

  26,95 €
 • Morelli

  Twintig jaar na de eerste editie van dit veel geprezen standaardwerk een actualisering. De tien geboden van de oorlogspropaganda zoals u ze nog niet had bekeken.

  19,90 €
 • Ooggetuige en revolutionair psychiater
  Haenen

  In deze biografie volgen we Van Praag in zijn ontwikkeling van onzekere jongen naar een zelfbewuste jongeman, van literair actief student tot internationaal befaamd grondlegger van de biologische psychiatrie. Tegen de achtergrond van een turbulent tijdsgewricht.

  44,90 €
 • Van Nevers (Loire) naar Oloron-Ste.Marie
  Sweerman, van Rossum

  Deze fietsgids volgt historische routes op weg naar Compostela, overwegend over rustige en goed berijdbare wegen en paden, vrijwel los van geijkte toeristenstromen. 7de, herziene druk

  22,95 €
 • Leefregel voor een recluse, Een merkwaardig mirakel, Leven van Aelred van Rievaulx
  Aelred van Rievaulx, Daniel

  Recluse bevat drie geschriften waarin Aelred van Rievaulx (1110-1167) de centrale figuur is die als auteur of als protagonist de teksten bindt.

  34,90 €
Toont 1 - 25 van de 88 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten