Spaans Er zijn 15 producten

per pagina
Toont 6 - 10 van de 15 items
 • Spaans voor beginners
  Carbonell

  Vervolgcursus op Primera etapa, een aantrekkelijke, communicatieve leermethode Spaans waarmee niveau A2 van het Europees Referentiekader kan worden bereikt. Met aandacht voor zakelijk Spaans.

  18,00 €
 • Didactische werkvormen voor het talenonderwijs
  de Coole, Valk

  Ruim 60 verschillende werkvormen waarop de (aspirant)taaldocent in welke moderne taal dan ook zich kan inspireren om het onderwijs leuker, dynamischer of efficiënter te maken. 2de geactualiseerde druk. Deze uitgave is alleen als gratis beoordelingsexemplaar te bestellen voor docenten die lesgeven op een lerarenopleiding.

  26,95 €
 • Training van begrip en antwoord
  Tavera-Gaona

  Leer ook de moeilijkere grammatica van het Spaans te automatiseren en in conversaties steeds sneller antwoorden en reacties te geven. Geschikt voor cursussen en zelfstudie.

  17,50 €
 • Methode woordenschatverwerving Spaans
  Cabello

  Oefenboek om op een prettige, actieve en gevarieerde manier de Spaanse woordenschat uit te breiden en in te oefenen. Geschikt voor alle cursussen Spaans, maar ook voor zelfstudie.

  24,50 €
 • Spaans voor beginners
  Carbonell , Ortega Rodas

  Communicatieve methode Spaans voor volwassenen bestaande uit een tekstboek met audio-cd en een oefenboek. Er wordt gewerkt naar niveau A1 van het Europees Referentiekader.

  33,50 €
Toont 6 - 10 van de 15 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten