Spaans Er zijn 15 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 15 items
 • Spanish for beginners
  Irún-Chavarría, González-Gutiérrez

  Communicatieve methode Spaans. Zeer uitgebreide website plus werkboek. Brengt cursisten in weinig contacturen van niveau A1 naar A2. Met uitgebreide docentenhandleiding. Steuntaal Engels maakt de methode ook geschikt voor een internationale setting.

  29,95 €
 • Kleinjan , van Epenhuysen

  Een praktische (vakantie)cursus om snel en ongecompliceerd de basis van het Spaans te leren. Met oefeningen en luistermateriaal op een bijbehorende website. Geschikt voor gebruik in de klas en zelfstudie.

  24,95 €
 • Kleine ingrepen, grote effecten
  Keijzer, Verheggen , van Gils

  Een praktisch inspiratieboek vol met tips voor kleine ingrepen en werkvormen die recht doen aan de verschillen tussen leerlingen of cursisten in heterogene en homogene groepen. Deze uitgave is alleen als gratis beoordelingsexemplaar te bestellen voor docenten die lesgeven op een lerarenopleiding.

  32,95 €
 • Spanish for beginners
  Irún-Chavarría, González-Gutiérrez

  Methode Spaans voor blended learning. Zeer uitgebreide website plus werkboek. Brengt cursisten in weinig contacturen naar niveau A1. Met uitgebreide docentenhandleiding. Steuntaal Engels maakt de methode ook geschikt voor een internationale setting.

  29,95 €
 • Spaans voor beginners
  Carbonell

  Vervolgcursus op Primera etapa, een aantrekkelijke, communicatieve leermethode Spaans waarmee niveau A2 van het Europees Referentiekader kan worden bereikt. Met aandacht voor zakelijk Spaans.

  33,50 €
Toont 1 - 5 van de 15 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten