NT2 Er zijn 53 producten

per pagina
Toont 26 - 50 van de 53 items
 • Dutch for Beginners
  Verbruggen, Hoogvorst

  Communicatieve methode, passend bij het ERK-niveau A1, van tien lessen met taalhandelingen die buitenlandse studenten en expats in korte tijd kunnen toepassen. Combinatie van werkboek en website.

  24,95 €
 • Oefenen met lezen van A1 naar A2
  Termeer

  Leestraining door middel van een bundel verhalen voor anderstalige volwassenen die een alfabetiseringscursus volgen en voor autochtone laaggeletterden.

  23,50 €
 • Nederlands spreken en begrijpen
  Das

  Een spreek- en luistervaardigheidcursus voor anderstalige analfabeten. 128 foto's vormen samen het beeldverhaal van een dag uit het leven van een Turkse vrouw in Nederland. Met een audio online.

  20,00 €
 • Grammatica, woordenschat en uitspraak
  Gathier, Goedegebure

  De eerste methode die de training van alle aspecten van spreekvaardigheid, woordenschat, grammatica en uitspraak, met elkaar verenigt. Voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen vanaf niveau A1.

  29,95 €
 • Methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen
  de Boer, Ohlsen

  Deze totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen brengt de cursist van niveau B1 naar B2. De hoofdstukken zijn gebaseerd op culturele en actuele thema's en steeds komen alle vaardigheden aan bod. Met extra materiaal online.

  42,95 €
 • Bossers , Kuiken, Vermeer

  Een actueel en compleet overzicht van het vakgebied Nederlands als tweede taal. Een toegankelijk boek bedoeld voor (aankomende) NT2-docenten in de volwasseneneducatie. Tweede herziene druk.

  47,95 €
 • Methode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen
  Palmer, van 't Wout

  Totaalmethode Nederlands voor hoogopgeleide anderstaligen, van niveau B2 naar niveau C1. Behalve voor lezen, luisteren, schrijven en spreken is er veel aandacht voor de uitbreiding van de woordenschat. Met cursistenwebsite en docentenhandleiding.

  42,95 €
 • Didactische werkvormen voor het talenonderwijs
  de Coole, Valk

  Ruim 60 verschillende werkvormen waarop de (aspirant)taaldocent in welke moderne taal dan ook zich kan inspireren om het onderwijs leuker, dynamischer of efficiënter te maken. 2de geactualiseerde druk. Deze uitgave is alleen als gratis beoordelingsexemplaar te bestellen voor docenten die lesgeven op een lerarenopleiding.

  26,95 €
 • Een werkboek voor praktijkgerichte taalscholing
  Koot

  Het eerste praktijkgerichte werkboek waarin het volgen van vakgerichte scholing en het verbeteren van de Nederlandse taal gecombineerd worden. Deze derde, herziene druk is uitgebreid met ruim twintig pagina's aan oefeningen voor de gespreksvaardigheid.

  22,50 €
 • Nederlandse uitdrukkingen voor anderstaligen
  de Boer, Lijmbach

  Ruim honderd uitdrukkingen die veel voorkomen in het dagelijks taalgebruik en in de media, gepresenteerd in een verhelderende context. Voor anderstaligen die al goed Nederlands spreken en nu streven naar meer natuurlijk en gevarieerd taalgebruik.

  12,95 €
 • Methode Nederlands voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen
  Verbruggen, Taks, Jacobs

  Taaltalent 3 brengt de cursist Nederlands voor anderstaligen in twaalf hoofdstukken van niveau A2 naar niveau B1.

  42,95 €
 • Dutch for beginners
  Verbruggen, Hoogvorst

  Communicatieve methode Nederlands voor anderstaligen. Sluit naadloos aan bij Start.nl - deel 1 en brengt de cursist van ERK-niveau A1 naar A2.

  24,95 €
 • Methode NT2 voor hoogopgeleide anderstaligen
  de Boer, van der Kamp, Lijmbach

  Gevarieerde totaalmethode NT2 voor hoger opgeleiden, van niveau A2 naar B1. Met aandacht voor alle vaardigheden - lezen, luisteren, spreken en schrijven - en de uitbreiding van het vocabulaire en de grammatica.

  42,95 €
 • Methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen
  Gathier

  Een methode schrijfvaardigheid met een grammaticale opbouw voor midden en hoger opgeleide anderstaligen.

  23,00 €
 • Methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen
  Gathier

  Een methode schrijfvaardigheid met een grammaticale opbouw voor midden en hoger opgeleide anderstaligen.

  15,50 €
 • Methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen
  Gathier

  Een methode schrijfvaardigheid met een grammaticale opbouw voor midden en hoger opgeleide anderstaligen.

  17,00 €
 • Training van gespreksvaardigheid
  Kuiper-Jong

  Train je gespreksvaardigheid in het Nederlands. Het boek sluit aan bij de meest gangbare NT2-methodes en is geschikt voor klassikaal gebruik en zelfstudie

  17,50 €
 • Grammaticaal hulpboek voor anderstaligen
  Bouman-Noordermeer

  Dit boek geeft een antwoord op grammaticale vragen die opkomen bij een eerste kennismaking met de Nederlandse taal. Voor cursisten vanaf niveau A2 binnen het Europees Referentiekader.

  21,00 €
 • Loopbaantraining voor werkenden en werkzoekenden
  Pietersma

  Dit boek biedt NT2-cursisten praktische handvatten om zich de sociale competenties eigen te maken die nodig zijn bij het solliciteren, werken of stage lopen. Ook geschikt voor re-integratietrajecten

  23,00 €
 • Een didactische handleiding voor docenten NT2
  Verboog

  Dit boek geeft de aanzet voor een systematische organisatie van lessen spreekvaardigheid Nederlands voor anderstaligen. Praktijkgericht en geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen vanaf 12 jaar.

  22,50 €
 • Cursus schrijfvaardigheid hoogopgeleide anderstaligen
  Bakx , Zijlmans , Bernards, de Vries

  25,00 €
 • Praktische schrijfvaardigheid voor volwassenen
  Pietersma

  Met Zwart op wit kunnen volwassen anderstaligen zich trainen in het schrijven in praktijksituaties, zoals het invullen van formulieren of het schrijven van een briefje. Maar ook laaggeletterden of moeilijk lerenden, kunnen veel aan dit boek hebben.

  16,50 €
 • Cursus spreekvaardigheid voor hoogopgeleide anderstaligen
  Bakx , Giezenaar

  17,00 €
 • Effectief lesgeven aan NT2-cursisten
  Verboog , Gunawan

  De auteurs bieden beginnende en ervaren docenten in het NT2-onderwijs concrete handvatten voor het werken met cursisten van verschillend niveau, met een verschillende achtergrond en met een verschillend uitstroomdoel.

  20,00 €
 • Sleutelvaardigheden voor anderstaligen
  Blom

  Een methode voor volwassen en jongvolwassen anderstaligen, waarmee zij de belangrijkste sociale vaardigheden kunnen oefenen.

  13,95 €
Toont 26 - 50 van de 53 items