recht Er zijn 16 producten

per pagina
Toont 11 - 15 van de 16 items
 • Handhaven van regels en wetten
  Raaff

  Dit boek behandelt de problemen waarvoor professionals met een handhavende functie dagelijks voor komen te staan en biedt naast theoretische inzicht vooral praktische handvatten. Met veel aansprekende voorbeelden uit de sociale- en juridische praktijk.

  29,95 €
 • tekstbegrip en woordenschat
  van den Dikkenberg

  Een schat aan (online) oefeningen in tekstbegrip en woordenschat voor toekomstige juristen. Daarmee wordt niet alleen de leesvaardigheid verbeterd en de woordenschat vergroot, ook de kennis van het recht in de praktijk neemt toe.

  25,00 €
 • Oefeningen in tekstbegrip, samenvatten en woordenschat voor juristen
  le Fèbre, van der Wagen-Huijskes

  Dit boek maakt studenten vertrouwd met het lezen van teksten uit het strafrecht, bestuursrecht en burgerlijk recht. Voor studenten aan juridische hbo-opleidingen.

  33,50 €
 • Juridisch argumenteren in de praktijk
  van Gendt, Ritzen

  Dit boek geeft studenten van juridische opleidingen grip op de complexe juridische argumentatiepraktijk en concrete handvatten om er adequaat aan deel te nemen. Niet de argumentatieleer, maar de argumentatievaardigheden staan centraal.

  26,00 €
 • Kor, Koster

  Dit boek behandelt op een praktische manier alle belangrijke aspecten van het media- en entertainmentrecht. Bedoeld voor mensen zonder juridische voorkennis.

  28,50 €
Toont 11 - 15 van de 16 items