secundair onderwijs Er zijn 27 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 27 items
 • Groepsdynamica bij kinderen en jongeren
  Luitjes , de Zeeuw-Jans

  Een uniek handboek over het werken met groepen kinderen en jongeren. Deel 1 vertaalt de theorie over groepsprocessen bij kinderen en jongeren naar de praktijk. Deel 2 behandelt drie grote thema’s: diversiteit, speciale groepen en begeleiding.

  41,50 €
 • Een praktijkgericht boek
  van der Wal , de Wilde, de Mooij (m.m.v.)

  Dit boek beschrijft de ontwikkeling bij jongeren van 12 tot 22 jaar op het gebied van cognitie, hersenen, emotie en seksualiteit, en de manier waarop deze ontwikkeling bijdraagt aan hun identiteitsvorming. 5de herziene druk.

  34,50 €
 • Handboek voor de onderwijspraktijk
  Teitler

  Dit praktijkboek biedt concrete instrumenten orde te houden in de klas en antwoorden op de vraag Hoe creëer ik samen met collegas een plezierig leer- en leefklimaat in de klas, en in de hele school. 3de druk.

  34,50 €
 • Vandecandelaere

  In deze herziene uitgave blijft het oorspronkelijke verhaal over Oud-Molenbeek behouden. Maar in twee nieuw hoofdstukken blikt de auteur ook terug op een bewogen jaar.

  20,00 €
 • Kleine ingrepen, grote effecten
  Keijzer , Verheggen , van Gils

  Een praktisch inspiratieboek vol met tips voor kleine ingrepen en werkvormen die recht doen aan de verschillen tussen leerlingen of cursisten in heterogene en homogene groepen.

  32,50 €
Toont 1 - 5 van de 27 items