lager onderwijs Er zijn 71 producten

per pagina
Toont 36 - 40 van de 71 items
 • Een praktisch handboek voor het basisonderwijs
  Coppens, van Kregten , Schneijderberg

  Dit boek biedt leerkrachten, intern begeleiders en schoolmaatschappelijk werkers onmisbare praktische kennis en vaardigheden om goed om te kunnen gaan met het vaak moeilijk te begrijpen gedrag van getraumatiseerde leerlingen.

  39,00 €
 • van der Heijde, Kampman, Bruin

  Dit boek vertaalt het zuiver omgaan met verschillen en overeenkomsten tussen mensen naar de dagelijkse praktijk in de klas. Zesde, geheel herziene druk met een nieuw hoofdstuk over het multiculturaliteitsdebat.

  22,00 €
 • Zo bereik je meer!
  Bos, Langedijk

  Onderwijscommunicatietrainers Gabrielle Bos en Aggy Langedijk reiken directies en leerkrachten een helder en stevig stappenplan aan om hun communicatie met ouders onder de loep te nemen, op schoolniveau en op niveau van de individuele leerkracht.

  24,00 €
 • van der Grind

  Oefen met de grote hoeveelheid vereiste leerinhouden van de Toelatingstoets Natuur en Techniek. Bijna 600 oefenvragen en antwoorden plus uitleg en verwijzingen naar de corresponderende leerinhouden in de pabomethode Natuuronderwijs inzichtelijk.

  25,00 €
 • de Bas

  Met dit boek kunnen leraren in opleiding en leerkrachten basisonderwijs hun aardrijkskundekennis bijspijkeren. Het behandelt de 8 kernthema's die de basis vormen voor de landelijke toelatingstoets aardrijkskunde. Grondig geactualiseerde 2de druk.

  22,50 €
Toont 36 - 40 van de 71 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten