lager onderwijs Er zijn 58 producten

per pagina
Toont 51 - 58 van de 58 items
 • Exemplarische opleidingsdidactiek voor taalonderwijs op de basisschool
  van der Leeuw , van den Hauwe, Schaufeli, Pauw , Moonen

  Een werkboek voor studenten in de lerarenopleiding basisonderwijs waarin goede praktijken van taalonderwijs zijn verzameld die aansluiten bij de domeinen in de kennisbasis Nederlands. Geschikt voor Vlaanderen en Nederland.

  29,50 €
 • Basisboek voor het primair onderwijs
  Kayser

  Een basisboek over oplossingsgericht werken in het primair onderwijs met een introductie tot de principes, een overzicht van de verschillende technieken en de benodigde vaardigheden. Geschikt voor studenten en professionals.

  33,00 €
 • Handboek voor leerkrachten in het primair onderwijs
  van den Brand

  Dit boek geeft leerkrachten (in opleiding) inzicht in de manier waarop zijzelf en anderen communiceren, en in de wijze waarop communicatie kan worden veranderd of beïnvloed. Het bespreekt achtergronden, theorie en visie.

  39,50 €
 • Oriëntatie op de leefwerelden van kinderen
  Dieleman , de Beer

  Aan de hand van ervaringen, uitspraken en gedachten brengen de auteurs de leefwereld van kinderen in beeld. Interessant voor professionals in het basisonderwijs.

  25,00 €
 • Een didactische aanpak
  den Hollander

  Dit boek leert leerkrachten in primair en secundair onderwijs hoe ze hun leerlingen informatievaardig kunnen maken. Met aandacht voor de theoretische achtergronden en de praktische aanpak met het Suc6-model.

  19,50 €
 • Praktijkboek voor het basisonderwijs
  van den Nulft, Verhallen

  Een praktische aanpak voor intensieve woordenschatuitbreiding in het basisonderwijs. Met verschillende instrumenten en technieken om effectief woorden aan te leren en met woorden te oefenen in elke situatie, groep en vak. Geheel herziene 2de druk.

  22,95 €
 • Uitspraak en grammatica
  Oskam

  Een cursus waarmee studenten hun algemene kennis en vaardigheid van het Engels op peil kunnen brengen die nodig is om het vak in de basisschool te geven.

  24,50 €
 • Spreekvaardigheid
  Oskam

  Met deze uitgave en het uitspraak- en grammaticadeel verwerven pabostudenten de taalvaardigheid die zij nodig hebben bij het lesgeven in het basisonderwijs.

  16,50 €
Toont 51 - 58 van de 58 items