geschiedenis Er zijn 13 producten

per pagina
Toont 6 - 10 van de 13 items
 • Kroon, Levering

  Het gedachtegoed en de levensloop van drieënvijftig grote pedagogen en denkers over opvoeding: van Comenius tot Korczak, van Mohammed tot Montessori, van Plato tot Spock.

  34,00 €
 • de Bas

  Dit boek bevat een uitgebreide hoeveelheid oefen- en proeftoetsen om je gedegen voor te bereiden op de landelijke toelatingstoets geschiedenis. Het geeft leerkrachten (in opleiding) zicht op het eigen repertoire aan historische kennis.

  22,50 €
 • Een inleiding in de theorie en praktijk van cultureel erfgoed
  Halbertsma, Kuipers

  Het eerste Nederlandstalige studieboek dat de algemene thematiek van cultureel erfgoed behandelt aan de hand van voorbeelden uit de hele wereld, en natuurlijk ook uit Nederland.

  28,50 €
 • Handboek voor de vakdocent
  Wilschut, van Straaten, van Riessen

  Handboek waarin de lespraktijk van het geschiedenisonderwijs centraal staat en dat alle belangrijke competenties van de leraar en alle bouwmaterialen belicht: teksten, afbeeldingen, audiovisueel en digitaal materiaal, musea en omgevingsonderwijs.

  40,95 €
 • Geschiedenis van de westerse kunst en architectuur
  de Visser

  Algemene kunstgeschiedenis anders benaderd: naast de chronologische ontwikkeling van de kunst wordt ook steeds doorgeschakeld naar latere periodes. Waar komt de kunst vandaan en waarheen heeft ze gevoerd.

  64,95 €
Toont 6 - 10 van de 13 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten