wetgeving Er zijn 22 producten

per pagina
Toont 11 - 15 van de 22 items
 • Wat beïnvloedt hun gedrag en wat is de rol van Justitie?
  Loeber, Hoeve , Slot , van der Laan

  Dit boek presenteert internationale en Nederlandse onderzoeksgegevens die de ontwikkeling van deze jonge delinquenten in kaart brengen. De auteurs werkten hierbij samen met de Amerikaanse studiegroep From Juvenile Delinquency to Adult Crime.

  61,00 €
 • samenvatten
  van den Dikkenberg

  Oefen stapsgewijs het samenvatten van uitspraken en andere teksten. Daarbij wordt aangesloten bij andere belangrijke juridische vaardigheden: het analyseren van casussen en jurisprudentie en het juridisch argumenteren.

  27,00 €
 • Handhaven van regels en wetten
  Raaff

  Dit boek behandelt de problemen waarvoor professionals met een handhavende functie dagelijks voor komen te staan en biedt naast theoretische inzicht vooral praktische handvatten. Met veel aansprekende voorbeelden uit de sociale- en juridische praktijk.

  29,95 €
 • tekstbegrip en woordenschat
  van den Dikkenberg

  Een schat aan (online) oefeningen in tekstbegrip en woordenschat voor toekomstige juristen. Daarmee wordt niet alleen de leesvaardigheid verbeterd en de woordenschat vergroot, ook de kennis van het recht in de praktijk neemt toe.

  25,00 €
 • Licht verstandelijk gehandicapte jongeren, hun wereld en hun plaats in het strafrecht
  Teeuwen

  Indringende studie over de wereld van licht verstandelijk gehandicapte jongeren aan de hand van hun ervaringen met politie en justitie.

  28,00 €
Toont 11 - 15 van de 22 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten