wetgeving Er zijn 23 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 23 items
 • Kramer

  Een praktisch en oplossingsgericht boek voor alledaagse juridische vragen rond pleegzorg, ook voor de professional. Herziene editie

  21,90 €
 • van de Laar-Wijdeven

  Dit boek maakt studenten op een laagdrempelige manier wegwijs in de complexe wereld van het recht. Het bespreekt de belangrijkste rechtsgebieden voor de creatieve industrie en gaat in op wet- en regelgeving binnen veelvoorkomende branches zoals reclame, media, muziek en entertainment. 

  35,00 €
 • Bekker, Witte

  Dit boek richt zich op de verandering van de aanpak en uitvoering van het jeugd(zorg)beleid op lokaal niveau. Een geactualiseerde uitgave van het studieboek Jeugdbeleid in transitie uit 2014.

  23,50 €
 • Een inleiding
  Samim, Bolk

  Aan de hand van een casus in elk hoofdstuk laat deze inleiding recht studenten stap voor stap de wereld van het recht verkennen. Alle belangrijke rechtsgebieden komen aan bod. Met extra materiaal online.

  44,50 €
 • Manifest voor kritische criminologie
  Decorte, Jespers, Petintseva , Tuteleers

  In dit manifest naar aanleiding van de verjaardag van het overlijden van professor Patrick Hebberecht breken vier auteurs een lans voor de kritische criminologie. Van privacy tot ongelijkheid, van Syriëstrijders tot GAS-boetes: actueler dan ooit.

  19,90 €
Toont 1 - 5 van de 23 items