reisverhalen Er zijn 13 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 13 items
 • Nieuwe wegen in de Himalaya
  Meynen

  Journalistiek reisverhaal van 2500 wandelkilometers door een klein land dat allesbehalve immuun is voor beslissingen die bij ons worden genomen. Compleet herziene heruitgave met nieuwe hoofdstukken over de aardbeving en de opstand in het laagland.

  19,50 €
 • Neefs

  Een fijn staaltje literaire non-fictie over leven in een militair bezet en afgezonderd gebied, waar uitzichtloosheid jongeren naar het buitenland doet verlangen.

  19,90 €
 • Meynen

  Dit zelfrelativerende en tragikomische verhaal vertrekt van een uniek wandelproject maar gaat via filosofische zijpaden net zo goed over het 'wandelisme' als een religie voor atheïsten en de zeepbel van de groene economie. Een waan-zinnig boek.

  16,50 €
 • Op reis van Poesjkin naar Paustovski
  Smilde

  Het relaas van een persoonlijke ontdekkingsreis naar de literaire ziel van het ogenschijnlijk zo boerse en ruwe Rusland. Een literair reisboek, op zoek naar plaatsen die herinneren aan grote schrijvers uit de Russische literatuur.

  11,90 €
 • Reis door een rampzalige eeuw
  Verstraten

  Joop Verstraten reisde door zowel Noord- als Zuid-Korea's en constateert in dit boek dat het contrast tussen beide landen inderdaad enorm is maar dat er evenzeer heel veel overeenkomsten zijn.

  18,50 €
Toont 1 - 5 van de 13 items