sport Er zijn 11 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 11 items
 • Theorie en praktijk van goed gedoseerde duurlooptraining
  Faas

  Een boek voor sporters die zich willen verdiepen in het hoe en waarom van duurlooptraining. Een boek om mee aan de slag te gaan.

  16,50 €
 • Enkele velosofische overpeinzingen
  Cornillie

  Cornillie boog zich over Mijn Rijwiel, een minder bekend maar daarom niet minder interessant boekje van Streuvels. Hij kroop in het wiel  van Streuvels en schetst de 'velo cyclist' die ook een groot koersliefhebber bleek te zijn.

  18,50 €
 • 11 sporticonen, hun verhaal
  Sluszny

  Elf hoofdstukken waarin telkens een ander sporticoon aan het woord komt. Gedreven door hun sport streefden ze ernaar het onmogelijke te verwezenlijken. "Zelfs aan de moeilijkste weg begint men met een enkele stap."

  24,50 €
 • Dagboek van een wieltjeszuiger - deel 1 - 2008-2010
  Cornillie

  Over knooppuntfietsen in Limburg en mountainbiken in West-Vlaanderen. Over zijn buurman die ooit Merckx klopte, over koebeesten in kleine flesjes en fietsen voor de Congo. Onderhoudend en amusant wieltjeszuigen.

  19,50 €
 • Dagboek van een wieltjeszuiger - deel 2 - 2010-2014
  Cornillie

  Net als Vuile venten op een velo biedt ook het tweede deel van dit 'Dagboek van een wieltjeszuiger' een mozaïek van herinneringen en reisbeschrijvingen, invallen en uitvallen, wielerhistorische en autobiografische verhalen.

  19,50 €
Toont 1 - 5 van de 11 items