work-life balance Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • van der Stel

  Wat is perfectionisme? Hoe kunnen we het verklaren en is er wat aan te doen? Antwoorden en nieuwe inzichten. Voor professionals én voor mensen die er zelf last van hebben.

  23,00 €
 • Verander je manier van denken om je doelen te behalen
  Dweck

  Niet alleen onze vaardigheden en talenten zorgen voor succes, maar ook onze statische of op groei gerichte mindset.

  27,95 €
 • Hoe zelfbeheersing werkt en wat je eraan kunt doen
  McGonigal

  Verleiding, verslaving, uitstelgedrag, stress, afleiding... het zijn geen persoonlijke zwakheden maar universeel menselijke ervaringen. Dit boek legt de oorzaken ervan uit en biedt zelfbeheersingsstrategieën om ze te counteren.

  20,00 €
 • Negatieve gevoelens en gewoonten herkennen en veranderen
  van Genderen , Jacob, Seebauer

  Leer met schematherapie hoe patronen van gedrag, gedachten en gevoelens ontstaan en hoe je die kunt veranderen. Met veel voorbeelden en invuloefeningen.

  20,00 €
 • Zelfsturing vanuit je kern
  Vandenbemden, De Coster (m.m.v.)

  Corepower, vooral steunend op het taoïsme en de themagecentreerde interactie TGI, helpt je met uiteenlopende oefeningen bij het ontwikkelen van je integriteit en persoonlijk leiderschap.

  28,95 €
 • Je eigen behoeften voelen en vervullen
  Herbig

  Met voorbeelden en een twintigtal uitvoerig beschreven oefeningen laat Regine Herbig zien hoe wij onszelf op invoelende wijze kunnen benaderen en op lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak kunnen ondersteunen.

  12,50 €
 • een handleiding
  Kets de Vries

  Zelfkennis en het najagen van geluk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De auteur bespreekt de noodzaak om in het leven een balans te bereiken.

  9,95 €
Toont 1 - 8 van de 8 items