opvoedingsondersteuning Er zijn 66 producten

per pagina
Toont 36 - 40 van de 66 items
 • Respect en verantwoordelijkheid, vrijheid en geweten
  Kroon

  In dit boek verbindt Tom Kroon inzichten uit de ethiek met gegevens uit de ontwikkelingspsychologie en plaatst deze in een pedagogisch kader. Hij geeft ouders, leerkrachten en pedagogen tal van adviezen en verdiept het pedagogisch inzicht.

  26,00 €
 • Handleiding voor opvoeders
  Oosterhof-van der Poel

  Over de psychologische wetmatigheden die in de sociaal-emotionele ontwikkeling van 4- tot 12-jarige kinderen en in alledaagse opvoedingsproblemen een rol spelen.

  30,00 €
 • Handboek methodische ouderbegeleiding (deel 3)
  van der Pas

  Fabels en feiten over kinderen, ouders en opvoeding. De uitdaging van een blaamvrij verklaringsmodel. Het nut van beschermprocessen. 2de geheel herziene druk.

  26,00 €
 • De dynamiek van het stiefgezin
  Heybroek , Overgaauw

  Dit boek reikt handvatten aan bij het vormen van een stiefgezin, door het geven van inzicht. Bevat zowel persoonlijke ervaringen van stiefouders als ervaringen van een hulpverlener in de begeleiding van stiefgezinnen.

  21,00 €
 • De weerslag van een lectoraat
  Delfos

  Dit boek brengt de kennis van ontwikkelingspsychologie en de kennis van het virtuele milieu samen in een uitgebreid overzicht hoe en waarom om te gaan met het virtuele milieu in het opgroeien van kinderen. In 10 fasen van geboorte tot volwassenheid.

  19,00 €
Toont 36 - 40 van de 66 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten