kindermishandeling Er zijn 25 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 25 items
 • De gevolgen van kindermishandeling voor jongens en mannen
  van Beek

  Openhartige gesprekken met mannen in verschillende levensfasen die als kind mishandeld werden. Met achtergrondinformatie bij de gevolgen van kindermishandeling en seksueel misbruik van jongens.

  29,00 €
 • Boel

  Vanuit een combinatie van praktijkervaring en literatuurstudie geeft de auteur aan hoe hulpverleners moeten omgaan met kinderen die overgaan tot onthullingen over mishandeling.

  20,00 €
 • Meijer

  Yael Meijer, klinisch psycholoog en psychotherapeut bij Fier (landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties) gaat in dit boek bevlogen in op de zorg voor het jonge kind in geweld en verwaarlozing.

  24,00 €
 • Delfos

  Een therapeutisch verhaal voor kinderen van 6 tot 10 jaar die te maken hebben met mishandeling en als gevolg daarvan een laag zelfbeeld hebben. Een hulpmiddel om de problematiek uit te leggen en bespreekbaar te maken.

  13,00 €
 • Ervaringen en adviezen van als kind mishandelde vrouwen
  van Beek

  9 jonge vrouwen die in hun jeugd mishandeld, misbruikt of verwaarloosd werden vertellen hun persoonlijk verhaal en geven hun mening en adviezen over wat goede hulp aan mishandelde kinderen inhoudt. Met de voorlichtingsfilm Kindermishandeling? Praten helpt

  24,90 €
Toont 1 - 5 van de 25 items