kindermishandeling Er zijn 24 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 24 items
 • Boel

  Vanuit een combinatie van praktijkervaring en literatuurstudie geeft de auteur aan hoe hulpverleners moeten omgaan met kinderen die overgaan tot onthullingen over mishandeling.

  20,00 €
 • Meijer

  Yael Meijer, klinisch psycholoog en psychotherapeut bij Fier (landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties) gaat in dit boek bevlogen in op de zorg voor het jonge kind in geweld en verwaarlozing.

  24,00 €
 • Delfos

  Een therapeutisch verhaal voor kinderen van 6 tot 10 jaar die te maken hebben met mishandeling en als gevolg daarvan een laag zelfbeeld hebben. Een hulpmiddel om de problematiek uit te leggen en bespreekbaar te maken.

  13,00 €
 • Ervaringen en adviezen van als kind mishandelde vrouwen
  van Beek

  9 jonge vrouwen die in hun jeugd mishandeld, misbruikt of verwaarloosd werden vertellen hun persoonlijk verhaal en geven hun mening en adviezen over wat goede hulp aan mishandelde kinderen inhoudt. Met de voorlichtingsfilm Kindermishandeling? Praten helpt

  24,90 €
 • Een werkboek voor ouders van seksueel misbruikte jongeren
  de Bruin

  Dit losbladige werkboek hoort bij een gestructureerde groepstherapie voor ouders van jongeren van 12 tot 17 jaar die seksueel misbruik hebben meegemaakt.

  23,00 €
Toont 1 - 5 van de 24 items