jeugdzorg & hulpverlening Er zijn 87 producten

per pagina
Toont 81 - 85 van de 87 items
 • Praktijkgericht therapiehandboek voor ernstige hechtingsstoornissen bij kinderen
  Rygaard

  Naast theoretische kennis over hechtingsstoornissen bij kinderen biedt de auteur vooral veel aanwijzingen voor de therapeutische praktijk. Onmisbaar voor professionals die werken met hechtingsgestoorde kinderen.

  34,00 €
 • De behandelingskeuze in jeugdzorg en speciaal onderwijs
  Verheij

  In dit boek staan behandelingsplanning en het behandelingsplan als schriftelijke neerslag daarvan centraal, als een een brug tussen onderzoek en diagnostiek enerzijds en begeleiding en behandeling anderzijds.

  36,00 €
 • Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen voor leid(st)ers in kindercentra en sociaal-pedagogisch werkers - deel 1
  Tassoni , Beith

  Een compleet basisboek voor iedereen die op een kwaliteitsvolle manier in de kinderopvang wil werken.

  26,00 €
 • Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen - voor leid(st)ers in kindercentra en sociaal-pedagogisch werkers - deel 4
  Tassoni , Beith

  Wie en wat beweegt zich allemaal rondom een kind? Een greep uit de onderwerpen: het belang van een goede samenwerking met de ouders, kinderziektes en hun verzorging, kinderbescherming, kindermisbruik, kinderrechten, kinderen met een beperking.

  26,00 €
 • Een psychofysieke training voor jongens
  Ykema

  Dit boek beschrijft de methodiek van depsychofysieke training en geeft de theoretische onderbouwing vanhet programma. Daarnaast bestaat er een Praktijkboek.

  17,50 €
Toont 81 - 85 van de 87 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten