jeugdzorg & hulpverlening Er zijn 79 producten

per pagina
Toont 1 - 5 van de 79 items
 • Voor jeugdigen met gedragsproblemen in (24-uurs) zorg
  van Blokenhoeve

  Theorie en praktijk van een nieuwe groepsbehandelmethodiek voor het verbeteren van de sociaal-emotionele ontwikkeling van jongeren met gedragsproblemen opgenomen in de jeugdzorg.

  32,50 €
 • Laten we aan het klussen gaan!
  van Blokenhoeve

  Dit werkboek hoort bij Op Stap: Continu methodiek voor sociaal-emotionele ontwikkeling. Jongeren gaan zelf aan de slag met een 'klus' binnen een thema dat de sociaal-emotionele ontwikkeling bevordert.

  39,50 €
 • Laat je lijf en hersenen samenwerken en maak ik-kracht!
  van Wensen

  Dit boek geeft kinderen van 8 tot 12 jaar, ouders, leerkrachten, kindercoaches en kindertherapeuten inzicht in de samenhang tussen lijf en hersenen en biedt handreikingen om de samenwerking daartussen soepel te laten verlopen.

  19,50 €
 • Clarijs

  De auteur beschrijft de (Nederlandse) Jeugdwet met zijn uitwerkingen in de jeugdhulp, gaat in op verbetermogelijkheden voor de jeugdhulp door het jeugdbeleid beter in balans te brengen en vraagt in dat verband politieke en bestuurlijke aandacht voor jeugdsectoren naast de jeugdhulp.

  34,90 €
 • Handboek voor ambulant hulpverleners
  Bolt

  Een systeem- en oplossingsgerichte methodiek van ambulante gezinshulpverlening. Een praktische gids op de weg die elke gezinshulpverlener met zijn gezinnen aflegt.

  59,50 €
Toont 1 - 5 van de 79 items