secundair onderwijs Er zijn 50 producten

per pagina
Toont 41 - 45 van de 50 items
 • Leerlingen ondersteunen in het beheersen van alledaagse executieve functies
  Moraine

  Paula Moraine laat zien dat het mogelijk is bij iedere leerling de executieve functies te versterken en verder te ontwikkelen. Geïllustreerd met talrijke duidelijke casussen en handvatten.

  26,00 €
 • Gevarieerde wiskundige activiteiten
  Lit , Buter, Oonk , Keijzer

  Maak het reken- en wiskundeonderwijs actiever, dynamischer en efficiënter met creatieve activiteiten. Bedoeld voor de basisschool en de onderbouw van het secundair onderwijs.

  26,95 €
 • Orde en een veilig klimaat op school en in de klas
  Lokerse

  Concrete antwoorden en oplossingen op vragen rondom orde houden en agressie in en rondom de klas, inzicht in de achtergronden van agressief gedrag en een overzicht van werkvormen die curatief kunnen worden ingezet. Voor beginnende én ervaren leerkrachten.

  23,00 €
 • Hoe de school jongeren kan ondersteunen bij het Opgroeien & Ingroeien in de samenleving
  Hamstra , Hautvast , de Loor

  Hoe kunnen secundaire scholen hun pedagogische opdracht adequaat invullen en de ontwikkeling van de persoonlijkheid, talenten en identiteit van de leerling ondersteunen? Een inspirerend praktijkboek.

  24,00 €
 • Cognitieve gedragstherapie voor schoolgaande jongeren
  Creed, Beck, Reissweber

  Korte beschrijving van model en technieken van de cognitieve gedragstherapie plus aansprekende casuïstiek, oefeningen en handouts. Samen een stevig kader voor zorgcoördinatoren en docenten met een extra zorgtaak in het secundair onderwijs.

  44,00 €
Toont 41 - 45 van de 50 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten