secundair onderwijs Er zijn 50 producten

per pagina
Toont 36 - 40 van de 50 items
 • Een filosofiegeschiedenis (roman)
  Bosch

  Enerverende speurdersroman en filosofiegeschiedenis in één. Een uitgelezen achtergrondboek voor middelbare scholieren met filosofie in hun pakket en een aanrader voor iedereen die zich wijsgerige basiskennis wil eigen maken.

  23,50 €
 • Preventief werken aan een positief schoolklimaat
  Blonk, Das, Haasen, Hoetmer, Wichers-Bots (redactie)

  Een toegankelijk en bruikbaar boek voor scholen die met PBS (Positive Behavior Support) aan de slag willen, voor leden van PBS-teams en studenten educatieve opleidingen.

  34,00 €
 • Wieken

  Een praktisch boek vol concrete tips om de jaren op de middelbare school voor kinderen met autisme zo goed mogelijk te laten verlopen. Voor ouders van kinderen met autisme en voor de kinderen zelf, én voor begeleiders en docenten.

  18,95 €
 • Deel 2: voortgezet onderwijs / secundair onderwijs
  Delfos

  Dit zeer praktisch gerichte boek bespreekt de specifieke problemen waar het docententeam in het voortgezet onderwijs tegenaan lopen bij een jongere met autisme.

  13,00 €
 • Handboek voor de vakdocent
  Wilschut, van Straaten, van Riessen

  Handboek waarin de lespraktijk van het geschiedenisonderwijs centraal staat en dat alle belangrijke competenties van de leraar en alle bouwmaterialen belicht: teksten, afbeeldingen, audiovisueel en digitaal materiaal, musea en omgevingsonderwijs.

  40,95 €
Toont 36 - 40 van de 50 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten