secundair onderwijs Er zijn 36 producten

per pagina
Toont 31 - 35 van de 36 items
 • Orde en een veilig klimaat op school en in de klas
  Lokerse

  Concrete antwoorden en oplossingen op vragen rondom orde houden en agressie in en rondom de klas, inzicht in de achtergronden van agressief gedrag en een overzicht van werkvormen die curatief kunnen worden ingezet. Voor beginnende én ervaren leerkrachten.

  23,00 €
 • Hoe de school jongeren kan ondersteunen bij het Opgroeien & Ingroeien in de samenleving
  Hamstra , Hautvast , de Loor

  Hoe kunnen secundaire scholen hun pedagogische opdracht adequaat invullen en de ontwikkeling van de persoonlijkheid, talenten en identiteit van de leerling ondersteunen? Een inspirerend praktijkboek.

  24,00 €
 • Cognitieve gedragstherapie voor schoolgaande jongeren
  Creed, Beck, Reissweber

  Korte beschrijving van model en technieken van de cognitieve gedragstherapie plus aansprekende casuïstiek, oefeningen en handouts. Samen een stevig kader voor zorgcoördinatoren en docenten met een extra zorgtaak in het secundair onderwijs.

  44,00 €
 • Achtergronden, handige tips en opdrachten om een studiekeuze te maken die bij je past
  Vos

  Met dit boek kunnen jongeren aan de slag om wijzer te worden over hun eigen persoonlijkheid, interesses en waarden en over de theoretische achtergronden bij een studiekeuze en zo een bewuste en weloverwogen studiekeuze te maken.

  16,00 €
 • Een didactische aanpak
  den Hollander

  Dit boek leert leerkrachten in primair en secundair onderwijs hoe ze hun leerlingen informatievaardig kunnen maken. Met aandacht voor de theoretische achtergronden en de praktische aanpak met het Suc6-model.

  19,50 €
Toont 31 - 35 van de 36 items