KIDDO

KIDDO
pedagogisch vakblad
voor de kinderopvang

Vraag een proefnummer aan
of neem een abonnement

KIDDO

KIDDO
pedagogisch vakblad
voor de kinderopvang

Vraag een proefnummer aan
of neem een abonnement

Meer

kinderopvang Er zijn 67 producten

per pagina
Toont 51 - 67 van de 67 items
 • Een praktische theorie voor onderwijs aan jonge kinderen
  Baeyens

  Dit boek biedt leerkrachten en begeleiders (in opleiding) van peuter- en kleutergroepen een praktische theorie en inspiratie voor het werken met jonge kinderen, waarin het fantasiespel en het onderzoeken een belangrijke plek innemen.

  26,00 €
 • Stabiele groepen in kinderdagverblijven
  Kwok, Schreuder

  Hoe creëer je stabiele groepen in kinderdagverblijven, een belangrijke voorwaarde voor kwaliteit in de opvang. Een boek voor locatiemanagers en directeuren. Met de dvd Stabiliteitsmeter.

  26,00 €
 • Hoe de rijke leeromgeving bijdraagt aan de ontwikkeling van het kinderbrein
  van de Grift

  De huidige stand van zaken van de breinwetenschap is met deze publicatie gebundeld en toegankelijk gemaakt voor werkers in de kinderopvang en voor alle bewuste opvoeders van jonge kinderen!

  17,50 €
 • Kijken - luisteren - spelen
  Soeting

  Een inspirerend boek voor ouders en kinderopvang waaruit een grote liefde voor en betrokkenheid bij baby's spreekt.

  26,00 €
 • Langedijk

  Een makkelijk leesbaar en instructief werkboek over hoe je in de kinderopvang goed gestructureerd en helder communiceert met ouders en verzorgers.

  17,00 €
 • Een praktisch instrument waarmee kinderdagverblijven zelf hun pedagogische kwaliteit in kaart kunnen brengen. Van het Nederlands Consortium Kinderopvang Onderzoek.

  26,00 €
 • Van zelfreflectie naar teamreflectie
  van Keulen, del Barrio Saiz

  De methodiek in dit boek biedt instrumenten om beroepskrachten in kindercentra een kritisch-reflectieve houding te leren aannemen. Dat zorgt voor een betere communicatie, meer aandacht voor diversiteit en plezier in het samenwerken.

  31,00 €
 • Honderdvijftig jaar kinderen, ouders en kinderopvang
  Vandenbroeck

  Tweede, volledig bijgewerkte druk. Geschiedenis van de Belgische en Vlaamse kinderopvang sinds 1845, met een kritische analyse van de pedagogiek, of het ontbreken ervan, en een idee van hoe een dergelijke pedagogiek in de toekomst ontwikkeld kan worden.

  39,00 €
 • 250 muziekactiviteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar
  Wiechers

  250 muziekactiviteiten om samen met kinderen op ontdekkingsreis te gaan in de wereld van de muziek. Ideaal voor kinderopvang en basisschool.

  38,00 €
 • Een plaats waar kinderen, ouders, medewerkers en buurt elkaar ontmoeten

  Inspirerende handleiding voor verantwoordelijken die hun kinderopvang voor iedereen toegankelijk en buurtgericht willen maken. Met getuigenissen en praktijkvoorbeelden.

  18,00 €
 • een handleiding om te verdwalen
  Boudry , De Weerdt

  Dit boek (met dvd) is bedoeld voor iedereen die geboeid is door kinderen, als professional en ouder. Het wil het vuur in hen aanwakkeren met woord, beeld, muziek en dans.

  11,00 €
 • Een werkboek voor de kinderopvang over identiteit en respect
  Vandenbroeck, Boudry

  Veel praktische en eenvoudige activiteiten om peuters en kleuters te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun identiteit en bij het leren respectvol om te gaan met anderen. Met theoretische onderbouwing en een heldere visie over opvoeden in diversiteit.

  25,00 €
 • Vandenbroeck

  Een leidraad voor het debat over eigentijdse kinderopvang met inspiratie voor een pedagogische reflectie, inspirerende praktijkvoorbeelden uit binnen- en buitenland en een basis aan voor een effectief management.

  31,00 €
 • Activiteiten en gesprekken met jonge kinderen
  Kopmels , van Bodegraven

  Een bron van ideeën en inspiratie voor professionals en vrijwilligers die met kinderen van 3 tot 6 jaar werken. Het boek biedt activiteiten en beschrijft de manier van werken om op ontdekkingstocht te gaan en de fantasie van kinderen te prikkelen.

  17,50 €
 • Werken met jonge kinderen volgens Thomas Gordon
  Gabeler, Weeda, van Wieringen

  Een helder opgebouwd boek met vele praktische voorbeelden over de Gordon-methode in de dagelijkse praktijk van de kinderopvang, gericht op het bevorderen van plezier en evenwicht in relaties en het voorkomen en oplossen van problemen zonder verliezers.

  14,00 €
 • Eerste hulp bij het leuk houden van spelen
  de Valck

  Marianne de Valck geeft de waarde, voorwaarden en visies op spelen.

  24,00 €
 • Play, conflict and moral learning in day-care groups
  van Keulen, Bekkema, Singer , de Haan

  24,50 €
Toont 51 - 67 van de 67 items