KIDDO

pedagogisch vakblad voor de kinderopvang

Vraag een proefnummer aan of neem een abonnement

KIDDO

pedagogisch vakblad voor de kinderopvang

Vraag een proefnummer aan of neem een abonnement

Meer

kinderopvang Er zijn 70 producten

per pagina
Toont 46 - 50 van de 70 items
 • Over diversiteit en sociale inclusie in voorzieningen voor jonge kinderen
  Roetman , Schepers

  Over sociale inclusie en respect voor diversiteit voor kinderen van 0 tot 7 jaar. Begrippenkader, verband met sociaal-maatschappelijke omstandigheden en een oproep tot debat aan iedereen die betrokken is bij zorg en opvoeding van jonge kinderen.

  18,00 €
 • Hol, Vaes

  Op initiatief van Kwaliteit in Kinderopvang, KIK, kwam dit veelzijdig handboek tot stand. Het belicht alle aspecten van toezicht, sturing en bestuur van een kinderopvangorganisatie.

  51,00 €
 • Scholing in begeleiding en verzorging van kinderen - voor leid(st)ers in kindercentra en sociaal-pedagogisch werkers - deel 3
  Tassoni , Beith

  Dit deel van de reeks handelt over de theorie en de praktijk van het spelen. Alle ontwikkelingsfasen en leerstadia van het spelen komen aan de orde, inclusief de manier waarop je daar verslag van legt.

  26,00 €
 • Over het inrichten van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen
  Hoekstra , van Liempd

  Hoe richt je een kindercentrum zo in dat het past bij de pedagogische visie, functioneel, veilig, uitdagen, vertrouwd en stimulerend is? Achtergrondinformatie en praktische tips voor zowel inrichting als herinrichting.

  20,00 €
 • Over het inrichten van ruimten voor buitenschoolse opvang
  Hoekstra , van Liempd

  Ruimten voor buitenschoolse opvang zo inrichten dat ze aan de gevarieerde behoeften van de kinderen voldoen, passen bij hun leeftijd en bij de pedagogische visie en werkwijze van de organisatie.

  20,00 €
Toont 46 - 50 van de 70 items

Activiteiten

Momenteel geen aankomende activiteiten